På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Max Factor Lipfinity Lip Colour 142 Evermore Radiant

Fri frakt, kan skickas omgående
4 betyg 4

139:-

Köp

Läppfärg som håller upp til 24 timmar! Applikatorn ger ett jämnt resultat för fräsch läppfärg som inte torkar ut dina läppar – tack vare vår unika 2-stegsformula med grundfärg och gloss.

Lipfinity ger upp till 24 timmars läppfärg som känns lika mjuk och lätt på läpparna hela tiden. Formen på dess nya, ovala applikator avger ett ytterligt tunt och jämnt skikt färg och Dr Sarah Vickery, Max Factors Principal Scientist, säger: “A thinner, more even layer of colour maximises the long lasting performance of the lipstick. Because the new applicator deposits a more consistent and even layer of lip colour the result is a much more even coverage that will, in turn, lead to a much more even wear.”

Färgen:
Max Factors Lipfinity-formula kombinerar halvpermanent fästande färg med en silikonbaserad bas vilket flexibelt håller pigmenten kvar på läpparna längre – hela dagen, hela natten, och även mellan dryck och måltider.

Glosset:
En mjukgörande försegling av färgen som hjälper den att hålla hela dagen och ger en tjusigt glossig look och känsla.

Resultatet:
Upp till 24 timmars läppfärg som känns smidig och följsam utan att torka ut dina läppar!

Artikelnummer: 1199-319-0025

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

bra!

Den håller bombsäkert! Dock väldigt svår att få bort, även med oljebaserad sminkborttagning som det står på paketen. Känns inte alls så tung på läpparna som många andra långvarande läppstift. Plus för att man kan använda den matt som den är eller lägga till fukt med glosset. Jag har inte än upplevt att den torkar ut mina läppar, mer än att jag i princip måste ta bort den med våld. Skulle gärna sett att färgvalet utökades, då det finns väldigt många liknande kalla röda toner. Var bara ett par som jag tyckte passade min varma/neutrala underton. Överlag underbar!

Den bästa longlasting som finns!

Nyans 020 i 148 är nästan identiska rosa. 148 är lite ljusare. Den är tyvärr inte av den matta slaget men inte heller superglansig heller. Om den känns lite sträv så medföljer att ofärgat lipstick som gör det mjukare men inte ett måste att använda. Ett super longlasting lipstick. Har testat sååå många även dyrare men inget slår denna! Rekommenderas stort!

Nää

Sitter som berget men är så torr att mina läppar spricker sönder helt och glaset som man får till tar Slut på bara ett par veckor

Patricia
Visa -2 kommentarer till

Bäst😉

Har säkert använt Lipfinity i 10 år! Vill inte ha något annat då det sitter säkert hela dagen!
Undrar förstås om det är bra för läpparna ?

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten