På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Maybelline Dream Fresh 8-in-1 BB Cream Light

Fri frakt, kan skickas omgående
3 betyg 5
Köp

Maybelline Dream Fresh 8-in-1 BB Cream
Dream Fresh 8-in-1 BB Cream suddar ut brister i huden som blemmor, kvisslor eller ärr samtidigt som den mjukgör och återfuktar under dagen, helt utan någon olja eller andra tunga ingredienser. Denna BB-kräm ljusar upp din hud samt framhäver och förbättrar medan den även ger solskydd med SPF 30.

30ml

Artikelnummer: 1200-337-0001

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Jättebra BB-cream!

Den här BB-creamen är riktigt bra, även fast den inte täcker så mycket. Vill man ha något täckande, så satsa istället på en foundation. Den här känns lätt på huden, och det blir inte kakigt på något sätt. Den känns vardaglig, och det syns inte att man har den på huden. Perfekt till vardags!

Bra toning och kontroll

Den tonar huden snarare än täcker för ojämnheter. Framför allt märker jag att jag får betydligt färre utslag i ansiktet sedan jag börjat använda den istället för foundation, och torra spots har blivit mindre torra, samtidigt som de flottigare bitarna av min hud har blivit lite lugnare.

Absoluta favoriten!

Denna bb-cream är min absoluta favorit. Jag har torr/normal hud. Den är lätt på huden och har ett utjämnande resultat. Den är inte speciellt täckande men den perfekta produkten om man inte har mycket att täcka. Den känns fräsch och uppfriskande vid applicering, något jag inte känt med någon annan basprodukt. Jag har dessutom torra partier i ansiktet, de framhävs inte alls. WOW! Jag kan absolut rekommendera Maybellines dream fresh bb-cream. Jag har köpt produkten många gånger om.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten