På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

MOOD Blonde Hårfärg 100 Ultrablond

Fri frakt, kan skickas omgående
9 betyg 4

65:-

Köp

MOOD Hair Color by Jane Hellen
Ett märke av hårfärger som sedan slutet av 1970-talet har utvecklat hårfärger och blonderingar som ger en naturlig färg och lyster till skandinaviskt hår.

De populära färgerna blandas med en gel som gör dem lätta att applicera och ger ett hållbart, jämnt och skimrande resultat! Den höga kvaliteten är resultatet av många års utveckling i laboratorium, vilket gett en fantastiskt täckande förmåga på grått hår! 

Innehåll:
Färggel, 45ml
Blandningscreme, 45ml
Efterbehandling, 15ml
Plasthandskar
Bruksanvisning 

Artikelnummer: 1354-101-0100

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

MOOD Ultrablond X-tra

Har aldrig tidigare blekt mitt hår men jag tycker att produkten var helt ok. Mitt hår var mörkbrunt med röda toner i och är nu efter två blekningar nästan helt blondt, dock blir det inte vitt utan en mer gulare ton..

Sandra
Visa -2 kommentarer till

Mood

Moods blekningar är en bra början om man vill ljusa upp sitt hår, jag använder det mest för att bleka rötterna så min andra hårfärg ska fästa!

Aldrig.

Det här är nog bland det sämsta jag har använt. Deras nya formula på blekningarna är verkligen skit, det tar ingenting på mitt hår..

MOOD Blond 101

Har eg brunt hår, men kände mig modig, så testade denna. Jag fick använda 4st för att täcka hela håret. Har ganska långt hår. Fick en ljus gul till gul ton i håret. vilket iof är förståeligt då jag har rött i mitt hår. Dock tycker jag nu efter en vecka att det börjar se lite tråkigt ut i färgen.. eller om det är jag som vant mig ;). Får hålla i mig en stund till innan jag kör en ny omgång!

Visar 5 av 8 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten