På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo + Conditioner

Fri frakt, kan skickas omgående
4 betyg 3

369:-

Köp

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo
Ett återfuktande schampo som stärker ditt hår och tar fram den naturliga styrkan och vitaliteten i Ditt hår. Moroccan oil Moisture Repair Shampoo innehåller keratin, fettsyror och arganolja - Perfekt anpassat för torra, skadade och kemiskt behandlade hår, men fungerar precis lika bra för dig som har normalt men vill ha ut det allra mesta av det.

250ml

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner
Ett lyxigt balsam från Moroccanoil som reder ut håret varsamt samtidigt som det reparerar och 
vårdar med hjälp av arganolja från Marocko, keratin som är det naturlga hårets egna beståndsdel, fettsyror och proteiner.Moroccanoil Moisture Repair Conditioner är fritt från sulfater, fosfater och parabener och är speciellt bra för färgbehandlade, torra och skadade hår. Moroccan oil balsam återställer hårets naturliga hälsa, styrka och vitalitet.

250ml

Artikelnummer: 1207-902-0500

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Håller inte med! Love it!

Jag älskar det här märket! För mitt hår passar det utmärkt, och jag har långt och tjockt hår, och det blir jättemjukt efteråt. Jag älskar doften och får alltid höra att mitt hår luktar gott.

Eftersom det har fått mycket negativ respons tror jag att det har att göra med vilken hårtyp man har helt enkelt.

Sämsta någonsin

Värsta jag varit med om i schampo och balsam väg.. håret blir helt elektriskt och vägrar lägga sig. Hade känts mer värt att kasta pengarna i sjön...

Sämsta jag varit med om

Håller med om att Shampo och balsam är skräp. Redan vid schamponeringen blir håret som en svintoboll och än värre blir det efter balsam behandlingen... Har använt produkterna i två veckor och håret ser torrt och slitet ut när det har torkat. Rekommenderas inte på något sätt. Jag har kontaktat Moroccanoil kundtjänst och de kommer INTE att betala tillbaka några pengar då jag inte köpt dessa produkter på salong...

Besviken

Både schampoo och balsam är skräp! Tycker inte det är värt ens en stjärna.

Med tanke på priset önskar man såklart att produkterna ska vara dryga, men icke. Med Moroccanoil var jag tvungen att använda mängder för att tvätta håret och balsamet känns supermysko redan innan det ska i håret och gör bara håret strävt och läskigt.

Gillar inte lukten heller. :(

Köp inte dessa!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten