På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Moschino

Då italienaren Franco Moschino 1983 öppnade sitt modehus så tog det inte lång tid innan man var världskända - och ökända! Franco Moschino var nämligen en sann provaktör som ville ställa hela modeindustrin på kant genom sina vilda kreationer. Moschino lyckades verkligen och man är numera ett etablerat modehus som lugnat ner sig lite efter den vilda starten och bland annat designade man Italiens officiella kläder till OS i Turin. Detta hindrar dock inte Moschino från att leva upp med sina vilda färger, coola designer och sina ständigt nyskapande kreationer. Ser du någon känd Hollywood-stjärna sticka ut från mängden på den röda mattan - ja, då kan du nästan räkna med att det är Moschino som ligger bakom klädvalet. Det här nyfikna och provocerande sättet går även igen i parfymer och Edt från Moschino - man sticker verkligen ut med dofter som inte liknar någonting annat. Om det är provocerande? Ja, provocerande bra!

 • Moschino Cheap and Chic EdT 30ml

  Moschino Cheap and Chic EdT 30ml

  365:-
  Favorit

  Moschino Cheap and Chic EdT 30ml

  365:-

  Moschino Cheap and Chic EdT
  Cheap & Chic från Moschino är en uppfriskande, blommig doft. Passar bra för användning under dagen. Cheap & Chic öppnar med petitgrain, bergamott och blommor för att övergå till fruktiga noter. Basen består av vit orkidé, sandelträ och vanilj.

  30ml
 • Moschino Fresh EdT 50ml

  Moschino Fresh EdT 50ml

  Favorit

  Moschino Fresh EdT 50ml

  2014 blev amerikanen Jeremy Scott utsedd till ny Creative Director för Moschino.

  Han har tidigare jobbat som stylist för bland annat Björk, Lady Gaga och Lana del Ray samt designat en egen linje.

  Hans kollektioner är fyllda med humor och lyckas blanda Moschinos DNA med ett nytänkande.

  Moschino har tagit en av våra mest vardagliga produkter och omvandlat den till en lyxig ”must have” produkt med en ironisk twist.

  Det är osannolikt, det är roligt, det är lyxigt, det är…Moschino Fresh Couture.

  Inspirerat av märkets mode och accessoarer och med Linda Evangelista som ansiktet utåt.

  50ml

Visar 1 till 2av 2