På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Mountain Fresh

Det unika med deodoranten från företaget Mauntain Fresh är att den är gjord av naturens egna mineralsalter som man utvunnit ur bergskristall. Moutain Fresh innehåller alltså ingen alkohol, ingen olja och inga kemikalier utan här handlar det om 100% naturliga tillsatser. Resultatet blir exakt lika bra som vid användning av en vanlig deodorant men deodoranten från Moutain Fresh är mycket skonsammare mot hyn och lämnar inga fläckar på kläderna. Applicera deodoranten medan du fortfarande är blöt eller fukta den innan användning för absolut bästa resultat. Den räcker fem gånger så länge som en vanlig deodorant och inkräktar inte på andra parfymers dofter. Mountain Fresh är bara bäst - och gjord - av naturen. Så enkelt är det. 

 • Mountain Fresh Naturlig Deodorant

  Mountain Fresh Naturlig Deodorant

  135:-
  Favorit

  Mountain Fresh Naturlig Deodorant

  135:-

  Mountain Fresh Naturlig Deodorant
  En helt naturlig produkt med lång livslängd som håller både män och kvinnor fräscha hela dagen.

  100 % Naturlig
  Mountain Fresh är en ren naturprodukt som kan användas på hela kroppen. Det unika med deodoranten är att den är skapad av naturens egna mineralsalter. Salter som utvunnits ur bergskristall.

  Mountain Fresh innehåller ingen alkohol, inga oljor eller kemikalier som andra deodoranter gör. Den kladdar inte och missfärgar inte dina kläder. Mountain Fresh håller huden len och smidig på ett naturligt sätt. Därför är den bra för även för dig som har extra känslig hud.

  Mountain Fresh stryker du på direkt efter duschen när din kropp fortfarande är våt. Eller så fuktar du deodoranten innan du använder den. Deodoranten lämnar endast kvar en mikroskopiskt fin hinna, som neutraliserar PH-värdet och stoppar bakterietillväxten. På så vis håller den din hud luktfri, samtidigt som dina porer kan andas naturligt.

  Mountain Fresh är helt luktfri. Du kan använda din egen favoritparfym utan att den störs av andra dofter. Deodoranten passar dessutom lika bra till både män och kvinnor. Och du når lika bra resultat på fötterna som under armarna.

  Mountain Fresh har en livslängd på minst 10 månader med normal, daglig användning. Den räcker 4-5 gånger så lång tid som ett vanligt deodorantstick i samma storlek.

  90 g
Visar 1 till 1av 1