På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

NaF

NaF fluorskölj är en välsmakande fluorskölj som fungerar genom att stärka tänderna och skydda dem mot skadliga syror som kan orsaka karies. NaF har en frisk smak och låter dig behålla den fräscha känslan man får efter att ha borstat tänderna.

Fluorskölj rekommenderas av Sveriges Tandläkarförbund för ett utökat skydd mot karies men bör inte ses som ett komplement till tandborstning.

Den aktiva ingrediensen i NaF är natriumfluorid (fluor) som inte rekommenderas för barn under 6 år. För barn mellan 6 och 12 år finns istället NaF kids som endast har en fluorhalt på 0,05 %, vilket gör den väldigt skonsam.

 • NaF Fresh Mint 0.2% 500ml

  NaF Fresh Mint 0.2% 500ml

  79:-
  Favorit

  NaF Fresh Mint 0.2% 500ml

  79:-

  NaF Fresh Mint 0.2%
  NaF fluorskölj stärker tänderna och skyddar mot kariesangrepp. Smaken är uppfriskande och lämnar en fräsch känsla i munnen efter tandborstning. NaF fluorskölj är fritt från färgämnen och alkohol.

  Skölj munnen morgon och kväll med 10 ml NaF fluorskölj efter tandborstning. Doseringsmått medföljer på korken till flaskan.

  NaF Fresh Mint innehåller 0,2% natriumfluorid. Rekommenderas från 12 år.

  500ml

Visar 1 till 1av 1