På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Nashi Argan 100ml

12 betyg 5

249:-

Denna produkt säljs endast i våra butiker.

Hitta närmsta butik

Nashi Argan är en blandning av dyrbara naturliga grunder av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linfröolja) som reparerar , ger näring och glans på en och samma gång. Passar för alla typer av hår.

Bruksanvisning: applicera en liten mängd av produkten, i relation till hårets längd, i handdukstorkat  hår. Kamma igenom håret med en bredtandad kam, styla sedan håret som du själv vill. Skall ej sköljas ur.
 
Formula: 
Organic Virgin Argan Olja (Argania Spinosa Kernel Olja) och organisk Linfröoljal (Linum Usitatissimum Olja). Arganolja är dyrbar och sällsynt för särledes lång, arbetsintensiv och utdragen process  40 kg frukt från Argania Spinosa träd behövs för att göra en liter olja. Den kan stimulera vitala cellers funktion samt ge näring och fukt på djupet åt alla typer av hår.

100ml

Artikelnummer: 1214-300-0100

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

BÄST

En underbar olja som lämnar ett toppen resultat av blankt och fint hår. Känns inte oljigt och tungt. Underbar doft!

hjälper både hår och hårbotten

Har ett torrt hår som mår prima med denna olja efter hårtvätt. Men det bästa med denna produkt är att den hjälper mig med torr och kliande hårbotten - nu behöver jag inte använda specialschampo, kortison m.m. Det räcker att massera in lite av oljan i hårbotten efter tvätt - det gör underverk!!

Bästa håroljan!

Haft den här oljan i många, många år och den är värd varenda krona! Luktar gott, är dryg och gör håret mjukt och glansigt utan att det blir för mycket!

Visar 5 av 11 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten