På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Nesti Dante Emozioni In Toscana Garden In Bloom 250g

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0
Köp

Emozioni in Toscana är en serie naturliga och vegetabiliska tvålar av högsta kvalitet som tillverkas i Florens med äkta hantverksmetoder, vilket gör dem till en verklig njutning. Tvålarna är parabenfria. Hudens fuktbalans bevaras då tvålarna ej är uttorkande.

Tvålblandningen erhålls genom en långsam och komplex process i särskilda kärl. Det tar 4 dagar innan blandningen är färdig och tillverkningsmetoden kräver konstant och manuell övervakning av tvål- och doftexperter.

Emozioni in Toscana består av flera vackra tvålar som var och en är inslagen i elegant omslagspapper med Toscanas landskap på bilden. Samma vackra vyer som möter dig när du färdas genom det underbara Toscana.

Borghi et Monasteri – Villages and Monasteries – En underbart avkopplande doft från grönskan hos de mjuka och rofyllda kullarna som omger Toscanas vackra borgar och kloster.

Acque Termali – Thermal Water – Denna tvål har en fantastiskt fräsch och ren doft. Den påminner oss om skönheten och harmonin i det gamla romarriket.

Giardino in Fiore – Garden in Bloom – Denna härliga tvål doftar lika ljuvligt som i en vacker och blommande italiensk trädgård.

250g

Artikelnummer: 1463-123-0250

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten