På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

NewYorker

NewYorker är ett väletablerat och välkänt varumärke inom mode- och livsstilsindustrin som inspireras av storstadens puls och de speciella ögonblicken i vardagen som skapar känslan av frihet och individuell utveckling. NewYorker ser till att du kan vara dig själv samtidigt som du hänger med i de senaste trenderna. Först och främst är NewYorker ett klädföretag men de har även lanserat skönhetsprodukter såsom deodoranter och duschkrämer som riktar sig till unga killar och tjejer med en urban livsstil och en vilja att sticka ut från mängden.  

 • NewYorker Style Up Woman Shower gel 150ml

  NewYorker Style Up Woman Shower gel 150ml

  49:-
  Favorit

  NewYorker Style Up Woman Shower gel 150ml

  49:-

  NewYorker Style Up Woman Shower Gel
  NEW YORKER STYLE UP är en doft som förverkligar din egen stil och ger dig möjlighet att ta tillvara på varje möjlighet med mod och förväntan! Resist the ordinary and reinvent yourself! Doften öppnar med en fruktig kombination av grönt äpple, svarta vinbär och vilda jordgubbar. I hjärtat blommar en sommarbukett med sockerärtor, freesia och pion. Allt harmoniseras i basen med en förförande komposition av sandelträ, vit mysk och hallon.

   

  Toppnoter
  Grönt Äpple, Svartvinbär,Smultron

  Mellannoter
  Fresia,Pion, sockerärtor

  Basnoter
  sandelträ,Vit musk, Hallon  150ml

 • NewYorker Style Up Woman Body Milk 150ml

  NewYorker Style Up Woman Body Milk 150ml

  49:-
  Favorit

  NewYorker Style Up Woman Body Milk 150ml

  49:-

  Mjukgörande lotion som gör din hud mjuk och återfuktad.

  NEW YORKER STYLE UP är en doft som förverkligar din egen stil och ger dig möjlighet att ta tillvara på varje möjlighet med mod och förväntan! Resist the ordinary and reinvent yourself! 

  Toppnoter:
  Grönt Äpple, Svartvinbär, Smultron

  Mellannoter:
  Fresia, Pion

  Basnoter:
  Sandelträ,Vit musk, Hallon

  150ml

Visar 1 till 2av 2