På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

22 Produkter

Nip+Fab

Nip + Fab har produkter för både ansikte och kropp, och alla produkter är packade med naturliga och innovativa ingredienser som ger fantastiska resultat.

 • Nyhet Nip+Fab Bee Sting Fix Eye 10ml

  Nip+Fab Bee Sting Fix Eye 10ml

  Favorit

  Nip+Fab Bee Sting Fix Eye 10ml

  En rik och stimulerande ögonkräm som skyddar mot utmattning och trötthet. Denna är inriktat på ögonen för att lätta på huden och minska synlig trötthet.

  Användning:
  Applicera ett tunt lager under ögonen och huden runt ögonbrynen.

  Varning: Använd inte om du är allergisk mot bistick. Vi rekommenderar att du testar produkten på ett litet område innan användning. Sluta använda om tecken på allergisk reaktion uppstår. Inga bin har skadats under produktionen.

  Innehåller: Bi gift: För att kontrollera ansiktsmusklerna, ökar cirkulationen och ger lätt "fylligare" hud. Dessutom stramar och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
  Propolisekstrakt: Är en reningssubstans som bin hämtar från blommor. Detta har fantastiska legend, antiseptisk och antioxidant effekter.
  Kokosfett: Innehåller fettsyror som förbättrar hudens fukt och elasticitet.
  Shea Butter: Stärker och reparerar hudskador.
  Tegocosmos: Ljusare hud och bleker pigmentering och åldersfläckar.
  Elastan: Åtstramande och ger elasticitet.

  10ml

 • Nyhet Nip+Fab Glycolic Fix Serum 30ml

  Nip+Fab Glycolic Fix Serum 30ml

  Favorit

  Nip+Fab Glycolic Fix Serum 30ml

  Glykol Fix Serum är ett innovativt serum som ger effekt under natten. Det innehåller 4 % Glykolsyra som omdefiniera huden uteseende, minskar och raderar fina linjer och rynkor och samtidigt förbättra hudens utseende och jämnhet. Innehåller också por minskande ingrediensen Pore Away som synligt minskar porerna och ger ett mjukare utseende.

  Användning:
  Massera försiktigt in på ren hud. Låt produkten dra väl in i huden. Applicera dagligen för att se synliga resultat efter 2 veckor.

  Varning: Förvaras utom räckhåll  för barn. Använd inte på flagnande eller irriterad hud. Använd solskyddsmedel under dagen.

  Innehåller: 4 % Glykolsyra : slätar ut fina linjer och rynkor. PoreAway : minskar och jämnar förstorade porer. Aloe Vera : Återfuktar, mjukgör och lugnar.

  30ml

 • Nyhet Nip+Fab Glycolic Fix X-treme Pads 60st

  Nip+Fab Glycolic Fix X-treme Pads 60st

  Favorit

  Nip+Fab Glycolic Fix X-treme Pads 60st

  60 dynor som innehåller vår högsta koncentration av glykolsyra (5%) och salicylsyra. Detta gör denna produkt det ultimata hudbehandling för användning på natten. Den reducerar porerna, ljusnar hudens utseende, och ökar hudens naturliga exfoliering.

  Användning: 
  Stryk en dyna över ansikte, hals och halsen efter rengöring. Använd två till tre gånger i veckan. Vid känslig hud en gång i veckan.

  Varning: Undvik den känsliga huden runt ögonen. Om du skulle få något i ögonen, skölj noga med vatten. Använd inte på barn. Använd inte på flagnande eller irriterad hud. Tillämpa solskyddsmedel på morgonen.

  Innehåller: 5% Glykolsyra: Peeler huden bleknar försiktigt missfärgning och pigmentering, ärr efter akne etc. Salicylsyra: Tränger igenom porer, slätar ut huden, bekämpar pormaskar och minskar skador.
  Laktisksyre: Avlägsnar döda hudceller och gifter från huden och lämnar en slätare och mjukare hud. Hyaluronsyra: Förbättrar hudens fukt och håller huden mjuk, smidig och ungdomlig.

  60st • Nyhet Nip+Fab Glycolic Fix Scrub 75ml

  Nip+Fab Glycolic Fix Scrub 75ml

  Favorit

  Nip+Fab Glycolic Fix Scrub 75ml

  Skrubba huden perfekt med en ny typ Ansik peeling! Detta 3 - i - 1 mikropeeling innehållande 3 % glykolsyra och salicylsyra för att jämna ut, omdefiniera, polera, och förnya huden.

  Glykol Fix Scrub är djuprengörande och djupt genomträngande på porerna och minskar föroreningar redan vid första användningen. Den har en fräsch, fruktig doft som ger huden energi, entusiasm och liv.

  Användning: 
  Massera försiktigt in på fuktig hud. Undvik ögonområdet. Skölj med ljummet vatten.
  Varning: Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte på flagnande eller irriterad hud. Använd solskyddsmedel under dagen.

  Innehåller: Glykolsyra: Exfolierar försiktigt. Salicylsyra: Renar porerna.

  75ml

 • Nyhet Nip+Fab Dragons Blood Fix Serum 50ml

  Nip+Fab Dragons Blood Fix Serum 50ml

  Favorit

  Nip+Fab Dragons Blood Fix Serum 50ml

  Detta är serumet Kylie Jenner aldrig reser någonstans utan! Ett lätt och uppfriskande serum som ger omedelbart återfuktar uttorkad hud. Hyaluronsyra och Velvet blomma har en intensiv fuktgivande effekt, gör huden mjuk och behaglig, samtidigt som den känns bekväm och fylligare. Linjer och rynkor känns mindre uppenbara ut.

  Användning: 
  Applicera över ren hud i ansiktet och halsen. Använd morgon och kväll innan du applicerar fuktkräm.

  Innehåller: Drakblod ( Croton lechleri ​​träd ) : Bildar ett skyddande lager på huden för att skydda huden mot miljögifter och fria radikaler.
  Sammet Blomma: Ökar fukt och ger huden lyster.
  Gransil EP - 9: Lockar överskott av talg och mjukar upp huden.
  Hyaluronsyra: Återfuktar + förbättrar hudens struktur.

  50ml

 • Nyhet Nip+Fab Cellulite Fix 150ml

  Nip+Fab Cellulite Fix 150ml

  Favorit

  Nip+Fab Cellulite Fix 150ml

  En ultra färsk gel för snabb + effektiv behandling av celluliter med den kraftfulla ingrediensen cell Active®. Innehåller också aktiva ingredienser som stramar och förbättrar hudens struktur.

  Användning: 
  Applicera över ren hud med en mjuk, uppåtgående rörelse, koncentrerar sig på problemområden.
  Används två gånger om dagen för bästa resultat.

  Innehåller: Cell Active® form: Formar + minskar uppkomsten av celluliter.
  Native Forskolin: Fungerar för att dra och lyfta huden. Koffein förbättrar hudens fasthet och utseende och verkar dränerande.

  150ml

 • Nyhet Nip+Fab Dragons Blood Fix Mask 50ml

  Nip+Fab Dragons Blood Fix Mask 50ml

  Favorit

  Nip+Fab Dragons Blood Fix Mask 50ml

  En intensiv fuktmask med flera förbättringskoncentrat för att fylla ut rynkor och linjer. Ger huden en yngre och mer motståndskraftig och strålande utseende.

  Användning: 
  Applicera ett tjockt lager på ren ansikte och hals. Lämna det på i 10 minuter och skölj sedan med ljummet vatten. Kan användas över natten som en intensiv mask ; appliceras på rengjord hud och spolas bort på morgonen.

  Innehåller: Drakblod ( Croton lechleri ​​träd ) bildar ett skyddande lager på huden och skyddar mot miljöförstöring och fria radikaler.
  Salicylsyra: Djuprengör huden och ökar hudexfoliationen.
  Hyaluronsyra: Återfuktar huden, fyller ut och ger huden en finare, mjukare utseende.
  Glycerin: Återfuktar och återställer hudens smidighet.
  Tego Cosmo C 250: Ljusare hud och bleker pigmentering.

  50ml

 • Nyhet Nip+Fab Glycolic Fix Cleanser 150ml

  Nip+Fab Glycolic Fix Cleanser 150ml

  Favorit

  Nip+Fab Glycolic Fix Cleanser 150ml

  En djuprengörande produkt som rengör och normaliserar huden, samtidigt som den ger motståndskraft och utstrålning. 

  Användning:
  Massera in på fuktig hud och skölj med ljummet vatten. Undvik den känsliga huden runt ögonen.
  Varning : Förvara utom räckhåll  för barn. Använd inte på flagnande eller irriterad hud. Använd solskyddsmedel under dagen .

  Innehåller: Glykolsyra, som jämnar och återställer huden. Aminosyror från äpple som ger en skummande och mjukgörande effekt, och olivolja som ger långvarig fukt och lugnar huden.

  150ml 

 • Nyhet Nip+Fab Bee Sting Deluxe Cream 50ml

  Nip+Fab Bee Sting Deluxe Cream 50ml

  Favorit

  Nip+Fab Bee Sting Deluxe Cream 50ml

  En fuktgivande kräm, som fungerar som en "andra hud". Detta fungerar som en anti-aging sköld på huden, vilket i sin tur bidrar till att minska linjer och rynkor, genom hudens fuktighet. Bigift arbetar i samverkan med veteproteiner som "fyller" upp och stramar åt huden. Detta i sin tur ger en hälsosamt och ungdomligt utseende.

  Användning: 
  Applicera över ren hud dag och natt.

  Varning: Använd inte om du är allergisk mot bistick. Vi rekommenderar att du testar produkten på ett litet område innan användning. Sluta användning vid tecken på allergisk reaktion. Inga bin har skadats under produktionen.

  Innehåller: Bigift: kontrollerar ansiktsmusklerna, ökar cirkulationen och ger ett lätt uppstramande. Propolisekstrakt: Är en reningssubstans som bin hämtar från blommor. Detta har fantastiska legend, antiseptisk och antioxidant effekter.
  Hyaluronsyra: Ökar fukten i huden.
  Shea Butter: Stärker, återfuktar och reparerar hudskador.
  Vitamin E: En kraftfull antioxidant som skyddar cellerna från skadliga fria radikaler.

  50ml

 • Nyhet Nip+Fab Bee Sting Fix Lifting Mask 50ml

  Nip+Fab Bee Sting Fix Lifting Mask 50ml

  Favorit

  Nip+Fab Bee Sting Fix Lifting Mask 50ml

  En avancerad gel mask som kombinerar bigift med 3D Express lyftteknik. Rynkor ser ut och verkar mjukare och mindre synliga.

  Användning: 
  Applicera ett tjockt lager på rent ansikte och hals. Lämna det på i 10 minuter och skölj med ljummet vatten. Kan användas som en intensiv mask som kommer att fungera över en natt; ett tunt lager appliceras för att rengöra huden på natten och spolas bort på morgonen.

  Varning: Använd inte om du är allergisk mot bistick. Vi rekommenderar att du testar produkten på ett litet område innan användning. Sluta använda om tecken på allergisk reaktion uppstår. Inga bin har skadats under produktionen.

  Innehåller: Bigift: Kontrollerar ansiktsmuskler, ökar cirkulationen. Dessutom fyller ut, stramar och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
  Propolisekstrakt: Är en rensingsubstans som bin får från blommor. Detta har fantastisk legendaris, antiseptisk och antioxidanta effekter.
  Gransil: Ger en matt look
  Ac Fukt Plex: Hjälper huden att behålla fukt och balanserar hudens fukt.
  Intensyl: Har en omedelbar 3D lyftande effekt på hudens yta, vilket gör att det känns omedelbart mjukare.

  Kliniska tester visar ett mer lyft och mjukare utseende inom 30 minuter.

  50ml

 • Nyhet Nip+Fab Glycolic Fix Pads 60st

  Nip+Fab Glycolic Fix Pads 60st

  Favorit

  Nip+Fab Glycolic Fix Pads 60st

  Avslöja ung och vacker hud med vår innovativa Glykol Fix. 60 glöd givande dynor med exfolierande Glykolsyra ( 2,8 %), vilket jämnar och återställer huden, medan trollhassel ger tonen och smidighet.

  Innehåller : Glykolsyra, exfoliates, slätar och återställer huden.
  Hyaluronsyra : Fuktande och uppfriskande
  Blue Daisy: Lindrar, lugnar och mjukar upp huden

  Användning:
  Stryk en dyna över ansiktet och halsen. Applicera på rengjord hud en eller två gånger dagligen.
  Varning: Undvik solen och kontakt med ögonen. Skulle det ändå inträffa, skölj väl med ljummet vatten. Efter användning rekommenderar vi att du använder solskydd.

  60st

 • Nyhet Nip+Fab Upper Arm Fix 100ml

  Nip+Fab Upper Arm Fix 100ml

  Favorit

  Nip+Fab Upper Arm Fix 100ml

  Mjukgör och definierar dina överarmar med denna innovativa gel formel. Den innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som stimulerar cirkulationen, ökar nedbrytningen av fett och ökar hudens mjukhet. Överarmarna ser bättre och mer definierade ut och tar bort ansamlingar och förbättrar slapphet i huden.

  Användning:
  Massera in överarmarna i en cirkulär rörelse produkten vandrar in i huden. Används två gånger om dagen för bästa resultat.

  Innehåller: Blå lotusblomma, förbättrar ton och fungerar uppstramande.
  Aktiv Koffein: Förbättrar elasticitet och ökar utsöndringen av avfall och fettdepåer.
  Kaktus extrakt: Återställer hudens struktur och agerar som peeling.

  100ml

 • Nyhet Nip+Fab Deep Cleansing Fix 300ml

  Nip+Fab Deep Cleansing Fix 300ml

  Favorit

  Nip+Fab Deep Cleansing Fix 300ml

  Få superfin, klar hud + avlägsna föroreningar med hjälp av vår nya Deep Cleansing Fix. Detta unika rengöringsmedel avlägsnar makeup och djuprengör huden och lämnar en fräsch, ren och klar hud. Uppplyftande doft av eukalyptus.

  Användning:
  Massera in torr hud med en cirkelrörelse. Skölj med ljummet vatten eller använd en bomullstrasa indränkt i ljummet vatten för att erhålla en exfolierande effekt. Använd produkten som en ansiktsbehandling, 10 minuters mask, eller applicera ett tunt lager som nattkräm om du vill ge din hud en intensiv fuktbehandling. 

  300ml

 • Nyhet Nip+Fab Body Slim Fix 200ml

  Nip+Fab Body Slim Fix 200ml

  Favorit

  Nip+Fab Body Slim Fix 200ml

  Body Slim Fix formar kroppen, samtidigt som huden blir mjuk och smidig. Denna kroppskräm arbetar för att förbättra kroppens konturer, vilket gör att det känns stramare och fastare. Perfekt efter träning och en varm dusch. 

  Användning: 
  Massera försiktigt över hela kroppen, speciellt problemområden i en cirkelrörelse tills krämen absorberas. Används två gånger om dagen för bästa resultat.

  Innehåller: Unislim: Formar och omdefinierar kroppskonturer.
  Kakaosmör: Mjuknar och återfuktar.
  Koffein Extrakt: Förbättrar hudens ton och struktur.

  200ml

 • Nyhet Nip+Fab Dragons Blood Fix Pads 60st

  Nip+Fab Dragons Blood Fix Pads 60st

  Favorit

  Nip+Fab Dragons Blood Fix Pads 60st

  Fräschar upp och mjukar upp huden; Berikad med salicylsyra och hyaluronsyra. Denna djuprengör huden och porerna, och återfuktar för att göra din hud fylligare. Innehåller även trollhassel för att stävja orenheter och överskott av talg och lämnar huden fräsch och med en mer glödande utseende.

  Användning: 
  Använd två gånger om dagen - morgon och kväll. Ta en pads, och gnugga lätt över hela ansiktet.

  Innehåller: Drakblod ( Croton lechleri ​​träd ) : Bildar ett skyddande lager på huden, som skyddar mot miljöpåfrestningar och fria radikaler.
  Salicylsyra: Djuprengör huden och stödjer hudexfoliationen.
  Hyaluronsyra: Återfuktar och förbättrar hudens utseende.
  Trollhassel: Minskar rodnad och gör porer mindre synliga.  60st

 • Nyhet Nip+Fab Glycolic Instant Fix Mask 50ml

  Nip+Fab Glycolic Instant Fix Mask 50ml

  Favorit

  Nip+Fab Glycolic Instant Fix Mask 50ml

  En potent, por sammanträngande gel mask som peelar och stramar upp huden. Huden blir mjuk, tät och ren. Innehåller den högsta andelen glykolsyra, i kombination med Evermat ™, som försiktigt minskar uppkomsten av linjer och rynkor, samtidigt minimera förstorade porer. Huden blir mjukare och synligt spänd, mjukare och smidigare.

  Användning: 
  Applicera ett tunt, jämnt lager på rengjord hud. Låt stå i 10 minuter och skölj sedan med ljummet vatten.
  Varning: Undvik den känsliga huden runt ögonen. Om du skulle få något i ögonen, skölj noga med vatten.  Använd inte på flagnande eller irriterad hud. Använd solskyddsmedel under dagen.

  Innehåller: Glykolsyra: Peeler, slätar och återställer hudens.
  Evermat & trade: minskar porer, blankhet och omdefinierar hudtonen.
  Aminosyror: Ljusnar upp huden, bleker ålderspigment, pigmentering och jämnar huden.
  Glycerin: Återfuktar, återställer och upprätthåller hudens mjukhet.

  50ml

 • Nyhet Nip+Fab Glycolic Overnight Purifying Gel 40ml

  Nip+Fab Glycolic Overnight Purifying Gel 40ml

  Favorit

  Nip+Fab Glycolic Overnight Purifying Gel 40ml

  En gel för användning på natten för fet och oren hud . Denna rengöringsgel innehåller glykolsyra och salicylsyra, som tillsammans djuprengör och  gör huden finare. Genom att försiktigt lyfta bort döda hudceller med en kontinuerlig djuprengörande effekt. På morgonen kommer huden verka friskare, renare och mjukare, och huden kommer med tiden att bli bättre.

  Användning:
  Massera försiktigt på rengjord hud varje kväll.

  Varning: Undvik den känsliga huden runt ögonen. Om du skulle få något i ögonen, skölj noga med vatten . Använd inte på barn. Använd inte på flagnande eller irriterad hud . Använda solskyddsmedel under dagen.

  Innehåller: Glykolsyra: Ökar cellförnyelsen, exfolierar huden och bleker missfärgning.
  Salicylsyra: Öppnar upp tilltäppta porer, bekämpar pormaskar och minska skador.
  Niacinamid: Minska inflammation i huden  minskar talgproduktionen och akne.

  40ml

Visar 1 till 17av 22