På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Amethyst

Fri frakt, kan skickas omgående
5 betyg 4
Köp

Dressa dina läppar i lyxiga, livfulla färger! Vårt Liquid Suede Cream Lipstick är lätt att applicera och har en slående matt finish. Det silkesmjuka läppstiftet ger en positivt polerad look med varje svep.

- Ett vattenfast, flytande läppstift med avokadoolja och E-vitamin. Detta superpigmenterande läppstift är ogenomskinligt och har en matt finish när det torkar. En enda strykning för livfull färg som håller länge.

4g

Artikelnummer: 1859-164-0009

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Fantastisk

Alltså... allt jag ville ha. Lätt att applicera och torkar efter några sekunder och ger en underbar matt yta. Håller väldigt länge och det krävs inte mycket för att få ett bra resultat. Färgerna... var lite utav en besvikelse. Väldigt mycket färgladare än på bilderna, nästan neon. De färger som faktiskt funkade utan att se ut som om dom kom direkt från en 80-talsfilm var Vintage och Sandstorm. Men tycker du om färgstarkt så är det vara att köra på! Rekommenderas starkt ändå.

NYX fantast

Testat denna två gånger första gången fick jag väldigt torra fnasiga läppar. Hade endast applicerat en gång färgen flagade troligen på grund av detta.
Andra gången applicerade jag två gånger däremellan bet jag av överflödig färg och förbättrade endast där det behövdes.
Höll mycket bättre andra gången.

De flesta

Tycker life´´s A BECH och Sway är fina färger, men.....

Life´´s a beach----- är inte en bra hållbarhet över huvudtaget! Den skivar sig på läpparna och kladdar runt överallt. ´Testa inte den, du får en helt annan bild/färg i verkligheten. Det är inte så fin i verkligheten som på bilden.

Sway --- Är en så himla fin lila´´TO DIE FOR´´ SÅ kaxig och cool på läpparna.
Men samma där skivar sig lite och blir lite klumpig efter ett tag.

Sedan har jag i färgen: Stone fox--- OMG den är helt underbar. Jag älskar färgen och formulan på den, helt underbar helt enkelt.. Den klumpar inte heller som de andra jag testat gör.

Men kom ihåg: Vissa färger funkar inte för mig men de kanske funkar utmärkt för just dig. Testa iaf. De är värt pengarna. ;)

Älskar denna

Färgen är verkligen jättefin och konsistensen är perfekt. Det torkar matt och sitter väldigt bra på läpparna. Har denna i Cherry Skies och Soft Spoken. Älskar båda två!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten