På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Olay Total Effect CC Cream Medium to Dark

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

149:-

Köp

Nu förstärks Olays Total Effects-serie med en ny allt-i-ett lösning som snabbt och lätt hjälper din hud att se fantastisk ut.
 Olay Total Effects CC Cream får huden att omedelbart se felfri ut samtidigt som den förbättrar och jämnar ut hudtonen på lång sikt.                                                     
 Synliga ojämnheter i hudtonen praktiskt taget försvinner omedelbart, hudtonen upplevs jämnare samtidigt som den får massor av lyster.                                
 Långsiktigt jobbar Total Effects beprövade komplex med att motverka 7 tecken på åldrande och just denna CC Cream innehåller 50% mer av Olays anti-ageing komplex Vitaniacin.

Hur fungerar Olay Total Effects CC Cream?
C för Complexion:Oslagbar återfuktning: ger en omedelbar fukt-boost till huden och fukten bevaras i 24 timmar för att kunna ge en mjuk, len och återfuktad känsla. 
Perfekt täckning: : Aqua-pigmentet lägger sig inte i rynkorna utan det fördelas ut jämnt över hela huden vilket resulterar i en perfekt matchning av färg och täckning.

C för Correction: Förbättrar hudens utseende långsiktigt med +50% mer av Olays anti-ageing komplex Vitaniacin. Vitaniacin består av: Niacinamide (Vitamin B3) hjälper till att stärka hudens yttersta fuktbarriär, jämnar ut hudton, struktur och förstärker hudens cellförnyelseprocess ProVitamin B5 förbättrar hudens smidighet och elasticitet och lugnar huden vilketförbättrar hudbarriären och skyddar mot yttre påfrestningar. Vitamin E återfuktar huden och gör den len och smidig samtidigt som vitamin Eskyddar mot fria radikaler. Vitamin C – en riktigt boost av anti-oxidanter som även dessa skyddar huden mot fria radikaler.Olays undersökningar visar att trots den fenomenala succén BB Creams har haft i Sverige så finns det många kvinnor som vill ha mer. De älskar det omedelbara resultatet som cremerna ger men de vill ha det snabba resultatet i kombination med fokus på långsiktiga resultat också. För dessa kvinnor är Olay Total Effects CC Cream perfekt då den ger både resultat omedelbart och på längre sikt.Olay Total Effects CC Cream kommer finnas tillgänglig itvå olika nyanser.

Färg:
Medium to Dark

50ml 

Artikelnummer: 1005-104-0050

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten