På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

OPI Nail Lacquer German-Icure by OPI

Fri frakt, kan skickas omgående
2 betyg 4

150:-

Köp

OPI Nail Lacquer
OPI´s berömda nagellack finns i över 400 otroligt vackra nyanser och säljes i fler än 70 länder. OPI´s nagellack är internationellt känt för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test. Lacket är mycket enkelt att applicera, ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat. Eftersom nya nyanser alltid framtas i sammarbete med det amerikanska moderådet följer OPI´s nagellack alltid det rätta trenderna och färgerna. OPI släpper ett stort antal nya nyanser varje år, så du kan alltid vara säker på att hitta just ditt favorit lack!

15ml

Artikelnummer: 1227-300-0098

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Mer rosa/mauve & ej bra hållbarhet

Jag skulle säga att den är mer rosa/mauve än vad det ser ut på bilden. På bilden ser den lite orange ut.
SUPERFIN färg, älskar den verkligen men håller dock inte så jättebra, för att det ska hålla skulle jag behöva måla 2 gånger i veckan minst:/ Så det är den enda nackdelen tyvärr.

Sötaste rosa!

Älskar detta lack. Sött, rosa lack med skimmer, passar till alla tillfällen enligt mig. Det täcker bra och det räcker med ett lager.

Malin
Visa 0 kommentarer till

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten