På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Orly Nail Lacquer Smart Gels Passionfruit

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

143:-

Köp
Orly Nail Lacquer Smart Gels
Detta professionella nagellacksmärke har fin kvalitet och säkerhet i sina produkter och tekniska utveckling. Orly har etablerat dynamiska kollektioner som består av subtila nyanser, levande krämer, bländande och skimrande färger, fina glitter och varma neon-toner, genom att flitigt analyserat modetrenderna och exakt anpassat och blandat sina nyanser.

Detta gel-lack torkas med Orly LED-lampa Manikyr Smart Gels under några minuter för en manikyr eller pedikyr som håller i två till tre veckor.

5.3mlAnvändning:
Rengör naglarna, lägg ett tunt lager av Orly Nail Lacquer Smart Gels, Primer på nagelns tipp och låt torka ett par sekunder. Lägg ett tunt lager med Orly Nail Lacquer Smart Gels, Base Top Coat och härda i Orly LED-lampa Manikyr Smart Gels i 30 sekunder.

Lägg ett tunt lager Smart Gels och härda i LED-lampan i 30 sekunder till. Var noga med att inte stöta emot någonting eller få smuts och damm på nageln. Fortsätt med ett till tre lager för önskad nyans. Avluta med Orly Nail Lacquer Smart Gels, Base Top Coat och torka av naglarna med Orly Smart Gels Cleanser.

Artikelnummer: 1229-303-0015

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten