På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Orofluido Hairspray & Elixir Paket

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

338:-

Köp

Elixir:
En resa tillbaka i tiden.
Orofluido skönhetselixir är inspirerat av 4000 år gamla skönhetsritualer.Berberkvinnorna från Marocko har lärt oss att skydda och vårda vårt hårmed den fantastiska Arganoljan. Cleopatra, Egyptens drottning ochden ständiga symbolen för skönhet, använde en behandling till sitt hårsom baserades på Cyperysolja, som gör håret silkeslent och glansigt.Linfröolja är även det använt av egyptierna, hebréerna och fenicierna föratt uppnå ett vackert och glänsande hår.Orofluido är den nya skönhetsritualen för ditt hår. Orofluido är ettskönhetselixirför alla hårtyper som sveper in håret i ren lyx. Den innehållertre naturliga oljor i en utsökt blandning som inte gör håret fett och somsnabbt absorberas utan att efterlämna rester av produkten. Konsistensenär silkesaktig och doften en läcker kombination av amber och vanilj.

En utsökt blandning av naturliga oljor

Arganolja:
Arganolja utvinns av kärnorna från frukterna på Arganträdet,är rik på vitamin E och viktiga fettsyror. Stärker håretoch ger det otrolig glans, samt gör det silkeslent.

Linfröolja:
Linfröolja kommer från fröerna från Lin. Oljans markantainnehåll av omättade fettsyror försluter och återfuktarhårets ytterhölje och gör håret slätt och enhetligt.Resultatet är att hårstråna samlas och reflekterar ljuset optimalt,något som ger håret en unik och spektakulär glans.

Cyperusolja:
Cyperusolja framställs vid kallpressning av plantans torkaderötter, en metod som använts i Egypten de senaste 4000åren. Den innehåller en hög andel av omättade fettsyroroch Tocopherol (fettupplöslig vitamin) som ger ett naturligskydd mot fria radikaler. Tillför även volym och gör håretmjukt och medgörligt.

Orofluido skönhetsritual:
Häll några droppar Orofluido i handflatan och fördela produkteni fuktigt eller handdukstorkat hår.Doseringen anpassas efter hårets längd samt hårtyp.Använd i torrt hår för att att kontrollera håret och tillföraögonblicklig glans. Oljan absorberas med detsamma utanatt tynga ner håret. Används dagligen eller efter behov ochska ej sköljas ur.

50ml

Orofluido Hairspray:
Perfekt finish med Orofluido Hairspray! Hårspray med hög stadga, som innehåller Orofluido-seriens 3 essentiella oljor Argan, Cyperus och Linfröolja. Kombinationen av oljorna ger strålande glans och en perfekt finish. Är superlätt att kamma ut igen och har Orofluidos fantastiska doft. Ger glans och stark stadga.

300ml 

Artikelnummer: 1230-903-0350

Läs mer

Paketet innehåller

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Paketet innehåller

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten