Dolce & Gabbana Light Blue Dreaming in Portofino EDT 25ml

199:-

Ord. pris 560:-
Denna produkten går inte att köpa för närvarande.

Dolce & Gabbana Light Blue Dreaming in Portofino EDT 25ml

Dolce & Gabbana Light Blue  Dreaming in Portofino EDT
I hjärtat av den italienska rivieran finns två hamnar med naturlig skönhet och glamorös stil Portofino och Stromboli är platser som är ett med det berömda Dolce & Gabbana arvet. Dessa platser är juveler omslutna av en tidlös fulländning, som attraherar njutningssökande par som drömmer om att leva medelhavsliv: segla, bada, sola, äta, dricka och älska. I Portofino ligger blekta pastellfärgade hus längs kajen och yachter glider långsamt omkring i det bläckblå vattnet. Stromboli-ön utanför Siciliens norra kust är en drömplats med sitt dramatiska vulkaniska landskap som steks av medelhavssolen. Dessa unika platser är den ultimata medelhavs-tillflykten för dem som söker ett oändligt ögonblick försänkt i den råa skönheten hos land och hav.

Nu har detta sinne för drömmar och innerlig sensualitet fångats för evigt genom den limiterade upplagan Light Blue &ldquoDreaming in Portofino&rdquo för henne, och &ldquoLiving Stromboli&rdquo för honom. Förkroppsligandet av de ikoniska sommardofter som ger liv åt naturens sensualitet och till den italienska kustens glamour.

&ldquoAtt komma till Portofino är som att stiga in i en drömvärld,&rdquo säger Domenico Dolce. &ldquoFör oss är Portofino en plats där vi kan komma bort från det hektiska stadslivet, koppla av, ha roligt och njuta av skönheten hos dess klippiga och blommiga landskap,&rdquo tillägger Stefano Gabbana. &ldquoDoften av luften, vyerna och platsens storslagenhetär unikt.&rdquo&ldquoVi älskar Stromboli,&rdquo säger Domenico Dolce. &ldquoAllestädesnärvaron av den aktiva vulkanen och de mörka klipporna som är typiska för ön.&rdquo &ldquoMan anländer med båt från Sicilien och ön reser sig över dig med byar som klamrar sig fast vid sluttningarna.&rdquo tillägger Stefano Gabbana. &ldquoNaturens krafter tar verkligen andan ur en.&rdquoDoftenDoftande av Medelhavet och frammanande lättjefulla dagar med avkoppling på en sommarresa, exploderar de nya Light Blue-dofterna av en total känsla av Sommar. Genom attraktionen hos varje överdådig plats, väcker dofterna till liv en känsla av verklighetsflykt och sann sensoriell njutning som återför dig till stunder av oförglömlig intimitet och romantik.

Dreaming in Portofino:
Toppnoter av solkysst litchi och ambrettefrön bjuder in till fylliga blomnoter av len iris och berusande osmanthus. Kådig ambra och träig patchouli dröjer sig kvar och lämnar efter sig spår av en utsökt sammetsmjuk arom som präntar in ett berusande minne av gyllene ögonblick som tillbringats i tidlös kontemplation.

25ml 

Artikelnummer: 1024-318-0025

Läs mer

  • Omdömen (1)

Omdömen

Betygsätt produkten

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Omdömen

Mikaela 2014-09-20 10:37
Underbar!
Riktigt frisk och god parfym som passar bra till både vardags och att gå bort. Och den är prisvärd också. Bästa jag haft iallafall!

E-handel från Avensia    Copyright © 2013 Lyko Hair AB