På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

99 Produkter

Philips

Philips rakapparater och dentalprodukter köper hos Lyko.se  Philips konsumentprodukter integrerar teknik och design i människocentrerade lösningar som baseras på grundläggande kundinsikter och varumärkeslöftet om &rdquosense and simplicity&rdquo. Här hittar du Philps avancerade rakapparater för män och kvinnor och även el-tandborstar och hårfönar.

 • Philips Skäggtrimmer QG3371/16

  Philips Skäggtrimmer QG3371/16

  Favorit

  Philips Skäggtrimmer QG3371/16

  Skägg och mustaschkam med 18 längdinställningarSkägg- och mustaschkam i fullstorlek, som ger dig möjligheten att välja mellan 18 längdinställningar i 1 mm steg (1-18 mm). Allt för att du ska kunna trimma skägget i önskad längd. Efter trimning kan du fullända din look med detaljskärbladet. Metallskyddet på trimmern ger hög prestanda och ett proffsigt resultat.

  Hårklippare
  41 mm hårklippare för styling och en jämn frisyr.

  Näshårstrimmer
  Ta bort oönskade hårstrån smärtfritt från öron och näsa genom att sätta på den roterande trimmern.

  Skonsamma trimmerblad
  Stålbladen slipas medan du använder trimmern, och har rundade bladändar och kammar som förhindrar hudirritation i ansikte och på nacken.

  Kan användas med eller utan sladd
  Använd trimmern både med eller utan sladd - för maximal kraft och frihet. Det imponerande batteriet ger dig minst 50 minuters användningstid efter bara 1 timmes laddning. Trimmern har även en funktion för 5 minuters snabbladdning.

  Helt vattentät
  För enkel rengöring under kran eller i duschen.

  Praktisk batterilampa
  Tack vare batterilampan har du alltid koll på om batteriet är svagt eller fulladdat. När du har 10 minuters användningstid kvar lyser lampan orange. Vid laddning blinkar lampan, och när enheten är fulladdad lyser lampan grönt.

  Tillbehör:
  - Trimmer med höga prestanda
  - Skägg och stubbkam
  - Detaljtrimmer
  - Hårklippare
  - Hårklipparkam
  - Näshårstrimmer
  - Precisionsskärblad

 • Philips Epilator Satin Perfect HP6583/00

  Philips Epilator Satin Perfect HP6583/00

  Favorit

  Philips Epilator Satin Perfect HP6583/00

  Vår mest effektiva epilator avlägsnar även de tunnaste och kortaste hårstråna samtidigt som huden skyddas. Våt och torr användning. Nu med unik hudutsträckare, så att du får en behagligare epilering**.

  Vårt extra breda epileringshuvud ger optimal hårborttagning som på ett par minuter ger ett långverkande och extra mjukt resultat.

  Upp till 40 minuters sladdlös epilering, snabbladdning på 1 timme.

  Den här epilatorn har en hylsa för känsliga områden. Hylsan är särskilt anpassad för känslig hud och lämpar sig därför väl för epilering på känsliga områden.

  Pincett i elegant fodral med inbyggd lampa och spegel – idealisk för ögonbrynsplockning.

 • Philips Rakapparat Wet & Dry S5400/26

  Philips Rakapparat Wet & Dry S5400/26

  Favorit

  Philips Rakapparat Wet & Dry S5400/26

  Aquatouch-rakapparaten skyddar huden medan du njuter av en uppfriskande rakning. Vårt MultiPrecision-bladsystem med rundade profilhuvuden glider mjukt över huden och är utvecklade för att skydda huden.
  Nära rakning utan röda prickar eller skärsår. Vårt bladsystem MultiPrecision med rundad huvudprofil glider mjukt över huden samtidigt som den skyddas.

  Välj hur du vill raka dig. Med AquaTec våt- och torrtätning kan du göra en snabb men behaglig torrakning eller välja att våtraka dig – med rakgel eller raklödder – t.o.m. i duschen.

  Sätt på våra hudvänliga precisionstrimmer för att lägga sista handen vid ditt utseende. Den är perfekt för att trimma mustaschen och polisongerna.

  Du får mer än 45 minuters drifttid – det är ungefär 15 rakningar – på en timmes laddning. Den här rakapparaten fungerar endast i sladdlöst läge.

 • Philips Beauty HP6420/00

  Philips Beauty HP6420/00

  399:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6420/00

  399:-

  Njut av varaktigt len hud med Philips Satinelle-epilatorn. Den tar varsamt bort hårstrån så korta som 0,5 mm ända från roten. Ger hårfri hud i upp till fyra veckor. En liten rengöringsborste ingår.

  Den här epilatorn har skonsamma skivor för att ta bort hår som är så korta som 0,5 mm utan att dra i huden. Unika epileringsskivor tar bort hår så korta som 0,5 mm. Extra hastighetsinställning för tunna hårstrån och svåråtkomliga områden. Den här epilatorn har ett tvättbart epileringshuvud. Huvudet kan lossas och rengöras under rinnande vatten för bättre hygien.

   

 • Philips Beauty HP8663/00

  Philips Beauty HP8663/00

  399:-
  Favorit

  Philips Beauty HP8663/00

  399:-

  Torka och styla samtidigt – med den nya Philips Essential Care-airstylern kan du torka och styla håret med maximal varsamhet. De 4 tillbehören är verkligen effektiva, vilket gör det lätt att skapa vackra och naturliga frisyrer.

  Värmeborsten har en extrabred diameter på 38 mm. Kolvens bredd gör den till ett perfekt stylingverktyg så att du kan skapa mjuka frisyrer och vågor. Den här 800 W-airstylern ger optimalt luftflöde och skonsam torkeffekt så att du alltid får ett vackert resultat.

  Fönmunstycket på hårtorken fungerar genom att luftflödet riktas genom öppningen på vissa partier. Det ger dig exakt styling och passar mycket bra för uppfräschningar eller för att ge frisyren en sista finjustering. Med den innovativa hårutplattningsborsten, som är fäst vid handtaget, kan du få vackert och naturligt rakt hår, utan skador. Den här lättanvända airstylern är både en stylingborste och locktång i ett. Borsthåren dras in i borsten när du trycker på en knapp, så att du enkelt kan föra stylern genom håret. Kvar finns vackra spänstiga lockar.

  • Hastigheten och temperaturen kan enkelt justeras så att du får ett perfekt slutresultat. 
  • Tre flexibla inställningar ger dig perfekt och skräddarsydd styling. 
  • 1,8 m lång sladd för maximal flexibilitet. 
  • 2 års världsomfattande garanti. 
  • Med en inställning för kalluft kan du torka håret vid relativt låg temperatur för att minimera skador, vilket är lämplig för särskilt fint, torrt och skadat hår. Och det är perfekt för den varma sommarsäsongen!

   

 • Philips Skäggtrimmer BT405/15

  Philips Skäggtrimmer BT405/15

  Favorit

  Philips Skäggtrimmer BT405/15

  Styla skägget precis som du vill med den här precisionstrimmern för skägg. Trimma så pass kort som 0,5 mm upp till 10 mm.

  Bladen är extra vassa för att alltid klippa håret ordentligt och effektivt, men har rundade bladspetsar och kammar för att förhindra irritation.

  Enkel att hålla och använda – precisionstrimmern är konstruerad för att hjälpa dig hålla stilen även på svåråtkomliga ställen.

  Upp till 35 minuters sladdlös användning efter 10 timmars laddning.

  lla våra trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.

 • Philips Beauty HP8372/00

  Philips Beauty HP8372/00

  899:-
  Favorit

  Philips Beauty HP8372/00

  899:-

  Sensortekniken skyddar fuktbalansen i håret. Sensorn diagnostiserar håret 30 gånger i sekunden och anpassar temperaturen så att det naturliga fuktgivandet bevaras. Upp till 57 % fuktbevarande (uppmätt 2013, efter 1 drag).

  Sensorn analyserar ditt hår trettio gånger i sekunden och anpassar temperaturen för att bevara hårets naturliga fukt. Förhindrar statisk elektricitet och ger slätt och krusfritt, glänsande hår.

  Laddade negativa joner eliminerar statisk elektricitet, vårdar håret och sluter dess porer så att hårets lyster och glans intensifieras. Resultatet blir ett hår som är vackert glansigt, mjukt och krusfritt.

  Den här plattången håller en mer konstant temperatur. Tack vare värmaren med hög kapacitet kan du få håret rakt med en skonsammare temperatur och ändå få exakt den stil du vill ha! Det går snabbare att styla håret eftersom du inte behöver dra plattången genom håret lika många gånger.

  Högprestandavärmaren ger snabb uppvärmning på bara 15 sekunder. 3 temperaturinställningar (200 - 175 - 150 °C) som fungerar tillsammans med sensorn säkerställer att du alltid har rätt temperatur för din hårtyp.

 • Philips Beauty HP6422/01

  Philips Beauty HP6422/01

  499:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6422/01

  499:-

  Njut av varaktigt len hud med Philips Satinelle-epilatorn. Den tar varsamt bort hårstrån så korta som 0,5 mm ända från roten. Ger hårfri hud i upp till fyra veckor. Två tillbehör och en liten rengöringsborste ingår. Den här epilatorn har ett tvättbart epileringshuvud. Huvudet kan lossas och rengöras under rinnande vatten för bättre hygien.

 • Philips OHC HX6014/39

  Philips OHC HX6014/39

  229:-
  Favorit

  Philips OHC HX6014/39

  229:-

  Extra borsthuvud till elektrisk Sonicare-tandborste, med större yta och konturformade borst som grundligt rengör och masserar tänder och tandkött. Påminnelseborststråna gör att du enkelt får veta när det är dags att byta ut borsthuvudet. Efter tre månaders normal användning blir stråna slitna, och borsthuvudena blir mindre effektiva. Byt borsthuvud var tredje månad.

  Den genomtänkta designen och precisionstekniken garanterar att när ett Philips Sonicare-utbytesborsthuvud kombineras med soniska rörelser och flexibla borstningslägen får du en grundlig rengöring. Borsten i de här elektriska Philips Sonicare-tandborstarna klipps i ett mönster som ska anpassa sig efter tändernas naturliga form. Borsthuvudets toppar och dalar är ergonomiskt utformade för att följa tändernas topografi och passa in mellan tänderna så att du kommer åt överallt när du borstar.

  Den rundade ytan som skapas med de vinklade och radiellt formade borsten hjälper till att hålla kontakten med tändernas och tandköttets ytor när borsthuvudet roterar, vilket gör att du kommer åt bättre utan att behöva ett större borsthuvud.

 • Philips Hygientrimmer NT3160/10

  Philips Hygientrimmer NT3160/10

  Favorit

  Philips Hygientrimmer NT3160/10

  Med Philips NOSETRIMMER-serien 3000 tar du varsamt bort oönskat näs- och öronhår samt hårstrån i ögonbrynen. Tack vare ProtecTube-tekniken och den särskilda vinklade designen på trimmern garanterar vi en snabb, smidig och bekväm trimning, utan hårutdragningar.

  Med den revolutionerande ProtecTube-tekniken skyddas klippenheten av ett ultratunt skärbladsskydd med rundade kanter för att förhindra hudirritation. Dessutom är klippenheten utformad för att förhindra att hår fastnar mellan två knivblad som rör sig, för att undvika hårdragning.

  Philips nästrimmer har konstruerats så att den är perfekt vinklad att komma åt hår i örat och näsan samt för användning på ögonbrynen. Med Philips nästrimmer kan du vara säker på att allt oönskat hår tas bort effektivt.

  Det mjuka fodralet innehåller: AA-batteri, 2 ögonbrynskammar och skyddskåpa som håller rakbladet rent.

 • Philips SensoTouch 2D Rakapparat RQ1141/17

  Philips SensoTouch 2D Rakapparat RQ1141/17

  1190:-
  Favorit

  Philips SensoTouch 2D Rakapparat RQ1141/17

  1190:-

  Philips SensoTouch 2D Rakapparat RQ1141/17
  För en mjuk och slät rakning. Gyroflex 2D systemet anpassar sig till ditt ansiktes konturer och rakar även bort den kortaste stubben med sina DualPrecision-rakhuvuden.

  GyroFlex 2D-system
  Det konturföljande GyroFlex 2D-systemet justeras enkelt efter ansiktsformen och minimerar tryck och irritation för att ge en hudnära rakning.

  DualPrecision
  DualPrecision-rakhuvudena har rännor för rakning av normala hårstrån och hål för rakning av den kortaste stubben.

  Super Lift&Cut Action
  Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.

  Aquatec-tätning
  Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med en rakgel eller raklödder för extra hudkomfort.

  SkinGlide
  SkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt längs huden och ger en hudnära och enkel rakning.

 • Philips Pro Care Auto Curler HPS940/00

  Philips Pro Care Auto Curler HPS940/00

  Favorit

  Philips Pro Care Auto Curler HPS940/00

  Äntligen är det enkelt att själv skapa perfekta lockar och styla håret med professionellt salongsresultat, utan att behöva använda locktång. Tack vare Auto-Curlern kan du nu skapa små eller stora lockar på nolltid - den automatiska locktången rullar upp, värmer och lockar håret automatiskt. Antitrassel-systemet säkerställer att håret aldrig fastnar. Keramiska beläggning i titan skyddar mot värmen, vilket gör stylingen skonsam och lämnar håret skinande blankt! Philips AutoCurler är för dig som vill ha professionellt och glamoröst resultat utan krångel med locktång.

  • Gör både små och stora lockar
  • Keramisk beläggning skyddar håret
  • Perfekta lockar utan locktång
  • Säkert anti-trassel system

  Specifikationer

  • 110-240  V
  • Temperaturinställningar 210 °C, 190 °C, 170 °C
  • Uppvärmningstid 30 sekunder
  • Sladdlängd 2,0  m
  • Maximal temperatur 210  °C
  • Borstlös motor
  • 3 lockriktningar Höger – växelvis – vänster
  • Tidsinställningar 12 sek. – 10 sek. – 8 sek.
  • 2 års världsomfattande garanti

  Funktioner

  • Roterbart sladdfäste
  • Keramisk beläggning i titan
  • Automatisk avstängning efter 60 min
  • Pipljud när locken är klar
  • Upphängningsögla

  Tillbehör

  • Rengöringstillbehör till munstycket
  • Sektionstillbehör
 • Philips Beauty HP8602/00

  Philips Beauty HP8602/00

  249:-
  Favorit

  Philips Beauty HP8602/00

  249:-

  Livfulla, spänstiga lockar och korkskruvar för en lättsam och ung frisyr. Nu är det enkelt tack vare nya CurlCeramic-locktången med skyddande keramisk beläggning.

  Med en kolvdiameter på 16 mm kan du skapa spänstiga och livfulla lockar och korkskruvar för en lättsam och ung look.

  Högsta temperatur på 190 °C garanterar optimala resultat samtidigt som du förhindrar slitage. Vissa plattänger och locktänger är utrustade med en automatisk avstängningsfunktion. Den här funktionen är till för att du ska känna dig trygg. Om den lämnas på stängs apparaten automatiskt av efter 60 min.

  LED-lampan slutar blinka när locktången har värmts upp och är klar att användas. Du kan enkelt ställa locktången i säkerhetsstället under användning. 1,8m nätkabel.

 • Philips Male Grooming HC5440/80

  Philips Male Grooming HC5440/80

  499:-
  Favorit

  Philips Male Grooming HC5440/80

  499:-

  Hårklipparen Philips HairClipper i 5000-serien har utformats för att hålla länge och ge dig en snygg frisyr och önskat resultat. Den innovativa trimsaxen, bladen i rostfritt stål och de justerbara skägg- och hårkammarna ger en snabb, vass klippning, gång på gång. Du vet väl att du har 5 års garanti på denna produkt? *93 procent av Smartson-testpiloter skulle rekommendera hårklipparen Philips HairClipper i 5000-serien till en vän.

  Kom igenom alla hårtyper med vår avancerade DualCut-teknik, som kombinerar en dubbelslipad trimsax med minskad friktionsteknik. Den innovativa trimsaxen är utformad för att klippa hår dubbelt så snabbt som vanliga Philips-klippare, och känns extra trygg med ett robust stålskydd för ultimat varaktighet.Vrid zoomhjulet för att enkelt välja och låsa den längdinställning du vill ha.

  Det finns 23 längdinställningar från 1 till 23 mm, och exakt 1 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.Vrid hjulet för att enkelt välja och låsa den längdinställning du vill ha, oavsett om du har skägg eller vill ha perfekt skäggstubb. Fäst bara den justerbara skäggkammen för 23 längdinställningar från 1 mm till 23 mm, med exakt 1 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.Använd hårklipparen med eller utan sladd för maximal effekt och frihet, med 75 minuters sladdlös effekt efter 8 timmars laddning.

  Klicka bara för att öppna det löstagbara huvudet och snabbt frigöra och tvätta bladen.

  Hårklipparen levereras med ett tillförlitligt hårt fodral för komplett varaktighet, så att den förvaras optimalt och kan ge ultimat effekt och precision varje gång.

   

 • Philips Hygientrimmer NT1150/10

  Philips Hygientrimmer NT1150/10

  Favorit

  Philips Hygientrimmer NT1150/10

  Med Philips NOSETRIMMER Series 1000 tar du varsamt bort oönskat näs- och öronhår. Tack vare ProtecTube-tekniken och den särskilda vinklade designen på trimmern garanterar vi en snabb, smidig och bekväm trimning, utan hårutdragningar.

  Med den revolutionerande ProtecTube-tekniken skyddas klippenheten av ett ultratunt skärbladsskydd med rundade kanter för att förhindra hudirritation. Dessutom är klippenheten utformad för att förhindra att hår fastnar mellan två knivblad som rör sig, för att undvika hårdragning.

  Philips nästrimmer har konstruerats så att den är perfekt vinklad att komma åt hår i örat och näsan. Med Philips nästrimmer kan du vara säker på att allt oönskat hår tas bort effektivt.

  AA batteridriven, så trimmern är klar att användas direkt.

 • Philips DiamondClean Black

  Philips DiamondClean Black

  Favorit

  Philips DiamondClean Black

  Sonicare Diamond Clean ger dig samma rena känsla som vid ett besök hos din tandhygienist. Tandborsten har en prisbelönad design kombinerad med patenterad, sonisk teknologi för att ge en exceptionell rengöring och vitare tänder. De diamantformade borststråna är kliniskt bevisad att effektivt polera bort fläckar från exempelvis kaffe, vin eller te. Ger ett synbart  vitare leende på bara en vecka och en ny känsla av renhet.  

  Diamond Clean laddas i ett stilrent glas som ger en extra touch av elegans till ditt badrum. Utvecklad för dig som vill unna dig lyx varje dag. 

  Sonicare Diamond Clean skapar med sina 31 000 borströrelser i minuten ett unikt vätskeflöde som skonsamt men effektivt gör rent mellan tänderna och längs med tandköttet. Philips Diamond Clean fick bäst i test när Wise Guide testade 8 olika eltandborstar. 

  - Eltandborsten är utrustad med 5 borstinställningar inklusive Daglig, Tandkött, Polering, Sensitiv, Blekning.- En timer hjälper dig att borsta den rekommenderade tiden.- Innovativ laddare. Du laddar eltandborsten i ett stilfullt glas. På resan kan du använda det praktiska fodralet och en USB-adapter. 

  Förpackningen innehåller:
  - Philips Sonicare DiamondClean Eltandborste
  - InterCare borsthuvud
  - Sensitive borsthuvud
  - Glasladdare
  - Resefodral
  - USB-adapter
  - Tungskrapa

 • Philips Skäggtrimmer BT5200/16

  Philips Skäggtrimmer BT5200/16

  Favorit

  Philips Skäggtrimmer BT5200/16

  Med den här trimmern med skärknivar helt i metall kan du få precis det skägg du vill ha, oavsett om det är tredagarsstubb, kort eller långt. Vår nya inbyggda hårlyftskam lyfter på stråna under trimningen för en effektiv trimning i ett drag.

  Det dynamiska guidesystemet för skägg med inbyggd kam håller upp hårstråna i nivå med kniven för att ge ett jämnt trimningsresultat och hjälper dig att ha din tredagarsstubb, korta skägg eller långa skägg exakt som du vill ha det.

  Trimma skäggstubben med en snabb svepande rörelse samtidigt som du är skonsam mot huden. Vår nya inbyggda kam lyfter hårstråna och håller dem i höjd med bladen för enkel och jämn trimning.

  Välj önskad trimlängd genom att helt enkelt vrida på zoomhjulet på handtaget tills önskad längd (0,4–10 mm) visas med 0,2 mm precision. Den valda längdinställningen är nu ”låst” för en jämn trimning.
  Ladda din skäggtrimmer i en timme för att få 60 minuters sladdlös användning. Om du behöver mer energi under trimningen kan du bara ansluta kontakten i väggen. Den här trimmern har utformats för att köra båda sladdlös och ansluten till elnätet.

  En perfekt men ändå skyddande trimning, gång på gång. Skäggtrimmerns stålblad trycks försiktigt mot varandra så att de bryns och håller sig extra vassa och effektiva. De har även rundade kanter och kammar som bidrar till att förhindra hudirritation.

Visar 1 till 17av 99