På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Philips Beauty HP8663/00

Fri frakt, kan skickas omgående
1 betyg 4

399:-

Köp

Torka och styla samtidigt – med den nya Philips Essential Care-airstylern kan du torka och styla håret med maximal varsamhet. De 4 tillbehören är verkligen effektiva, vilket gör det lätt att skapa vackra och naturliga frisyrer.

Värmeborsten har en extrabred diameter på 38 mm. Kolvens bredd gör den till ett perfekt stylingverktyg så att du kan skapa mjuka frisyrer och vågor. Den här 800 W-airstylern ger optimalt luftflöde och skonsam torkeffekt så att du alltid får ett vackert resultat.

Fönmunstycket på hårtorken fungerar genom att luftflödet riktas genom öppningen på vissa partier. Det ger dig exakt styling och passar mycket bra för uppfräschningar eller för att ge frisyren en sista finjustering. Med den innovativa hårutplattningsborsten, som är fäst vid handtaget, kan du få vackert och naturligt rakt hår, utan skador. Den här lättanvända airstylern är både en stylingborste och locktång i ett. Borsthåren dras in i borsten när du trycker på en knapp, så att du enkelt kan föra stylern genom håret. Kvar finns vackra spänstiga lockar.

  • Hastigheten och temperaturen kan enkelt justeras så att du får ett perfekt slutresultat. 
  • Tre flexibla inställningar ger dig perfekt och skräddarsydd styling. 
  • 1,8 m lång sladd för maximal flexibilitet. 
  • 2 års världsomfattande garanti. 
  • Med en inställning för kalluft kan du torka håret vid relativt låg temperatur för att minimera skador, vilket är lämplig för särskilt fint, torrt och skadat hår. Och det är perfekt för den varma sommarsäsongen!

 

Artikelnummer: 1245-214-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Ett måste för långt hår

Bra och greppvänlig. Den "vanliga" borsten är stor och hjälper till att reda ut och torka håret lagom snabbt. Den stora rullborsten går att använda även om håret inte är helt torrt - resultatet blir bäst om man använder den direkt. Lockborsten ger stora och fina lockar men den använder jag inte lika mycket som rullborsten som är favoriten! Det går att plocka isär borstarna så att man kan göra rent dem från hår och produkter. Lättare att få plats med i resväskan än en vanlig hårfön.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten