På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Philips DiamondClean Black

Fri frakt, kan skickas omgående
2 betyg 5
Köp

Sonicare Diamond Clean ger dig samma rena känsla som vid ett besök hos din tandhygienist. Tandborsten har en prisbelönad design kombinerad med patenterad, sonisk teknologi för att ge en exceptionell rengöring och vitare tänder. De diamantformade borststråna är kliniskt bevisad att effektivt polera bort fläckar från exempelvis kaffe, vin eller te. Ger ett synbart  vitare leende på bara en vecka och en ny känsla av renhet.  

Diamond Clean laddas i ett stilrent glas som ger en extra touch av elegans till ditt badrum. Utvecklad för dig som vill unna dig lyx varje dag. 

Sonicare Diamond Clean skapar med sina 31 000 borströrelser i minuten ett unikt vätskeflöde som skonsamt men effektivt gör rent mellan tänderna och längs med tandköttet. Philips Diamond Clean fick bäst i test när Wise Guide testade 8 olika eltandborstar. 

- Eltandborsten är utrustad med 5 borstinställningar inklusive Daglig, Tandkött, Polering, Sensitiv, Blekning.- En timer hjälper dig att borsta den rekommenderade tiden.- Innovativ laddare. Du laddar eltandborsten i ett stilfullt glas. På resan kan du använda det praktiska fodralet och en USB-adapter. 

Förpackningen innehåller:
- Philips Sonicare DiamondClean Eltandborste
- InterCare borsthuvud
- Sensitive borsthuvud
- Glasladdare
- Resefodral
- USB-adapter
- Tungskrapa

Artikelnummer: 1245-316-0001

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Suverän tandborste!

Älskar den här tandborsten! Och för mig som reser mycket är rese-etuiet helt suveränt. Du laddar den enkelt när tandborsten står i glaset. Har haft den i ett par månader nu, och är bara sååååå nöjd :-)

Tummen upp

Jag är super nöjd med den här eltandborsten den har en snygg design och är väldigt greppvänlig och skön att borstal med.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten