På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

37 Produkter

Real Techniques

När det gäller smink och andra skönhetsprodukter är det inte bara viktigt att använda sig av produkter av högsta kvalitet. Även verktygen bör hålla hög klass för att du ska kunna uppnå bästa möjliga resultat. Real Techniques sminkborstar ger ett jämnt och snudd på perfekt resultat i alla olika typer av sken eller miljöer och de är tillverkade av hållbara och flexibla material som tål regelbunden användning. Real Techniques har tagit marknaden med storm med sina högteknologiska och innovativa sminkborstar designade i samarbete med en av världens främsta makeup artister, Samantha Chapman. Hennes insikter om vad som krävs av ett bra redskap har varit guld värda för Real Techniques som med enkla medel skapat borstar och svampar av allra bästa sort. Köp dina sminkborstar från Real Techniques redan idag för låga priser och snabb service.

 • Real Techniques Duo Fibre Collection Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Duo Fibre Collection

  349:-
  Favorit

  Real Techniques Duo Fibre Collection

  349:-

  Ett helt fantastiskt set med tre borstar från Real Techniques som har duo-fiber, vilket innebär att du kan använda dem med puder, kräm och flytande makeup! Med detta set kan du bygga upp färg och textur på ditt sätt, för ett professionellt HD-resultat även i starka ljus.

  Real Techniques första duo-fiber set i begränsad upplaga är underbar för dig som vill ha en enkel, men perfekt makeup-applicering! I setet får du med en borste för ansiktet som du kan använda för puder och bronzer i alla former, även en konturborste för en kontrollerad applicering vid exempelvis rouge och en borste för ögonskugga, så du får till den perfekta finishen när du tillexempel vill göra en sotad makeup.

  Duo-fiber-borst.
  Material: Syntetisk borst (Taklon) & aluminium-handtag.
  Ej testade på djur.

  Innehåller:
  Real Techniques Duo-Fiber Face Brush, 18 cm
  Real Techniques Duo-Fiber Contour Brush, 16 cm
  Real Techniques Duo-Fiber Eye Brush, 15 cm

  Användning:
  Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

 • Real Techniques Miracle Complexion Sponge

  Real Techniques Miracle Complexion Sponge

  99:-
  Favorit

  Real Techniques Miracle Complexion Sponge

  99:-

  Real Techniques Miracle Complexion Sponge erbjuder tre fördelar i en produkt, upptäck skillnaden i din makeup rutin med en sponge som kan användas för att applicera foundation, täcka finnar och andra små skavanker samt concealer under ögon och kring näsa. Men inte nog med det - Miracle Compexion Sponge har ytterligare fördelar som att den kan användas till crèmerouge samt för att med puder matta ner i T-zonen och fixera de första två stegen. 
  Användning:
  Fukta Miracle Complexion Sponge lätt med vatten innan applicering av flytande produkter för att minska risken att produkten absorberas in i svampen. Applicera foundation genom att dutta eller med lätt tryckande rörelser arbeta in den på huden med den rundade delen på miracle sponge. För att lägga produkt under ögonen rekommenderas användning av den platta toppen på miracle sponge. 

  Rengöring:
  Regöring av Miracle Sponge sker enklast genom att fukta den med vatten och massera in den med ett milt schampo eller med en sminkborstrengöring. Upprepa till dess att all rengöring är borta och vattnet är klart. Låt självtorka inför nästa användning.

 • Real Techniques Core Collection Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Core Collection

  349:-
  Favorit

  Real Techniques Core Collection

  349:-

  Fyra stycken supermjuka borstar med taklonborst som är perfekta till att jämnt applicera professionella sminkningar med HD-resultat även i starka ljus. Aluminiumhandtag & taklonborst, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och håret lossnar inte från borsten.

  Innehåller:
  Detailer Brush
  Pointed Foundation Brush
  Buffing Brush
  Contour Brush
  Väska med hållare

 • Real Techniques Setting Brush Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Setting Brush

  149:-
  Favorit

  Real Techniques Setting Brush

  149:-

  Real Techniques Setting Brush
  Borste som är perfekt att använda till ditt puder eller din highlighter, för att ge en så kontrollerad applicering som möjligt. Tillverkad med lyxiga taklonborst som ger professionella HD-resultat även i starka ljus. Längd ca 15 cm. Taklon är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och håret lossnar inte från borsten.

   

 • Real Techniques Starter Set Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Starter Set

  299:-
  Favorit

  Real Techniques Starter Set

  299:-

  Fem supermjuka borstar med taklonborst som är perfekta till att jämnt applicera professionella sminkningar med HD-resultat även i starka ljus. Aluminiumhandtag & taklonborst, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det släpper inte hår.

  Innehåller:
  Base Shadow Brush
  Deluxe Crease Brush
  Accent Brush
  Pixel-Point Eyeliner
  Brow Brush
  Förvaringsväska

 • Real Techniques Powder Brush Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Powder Brush

  179:-
  Favorit

  Real Techniques Powder Brush

  179:-

  Puderborste med superlyxig taklonborst som är idealisk till att jämnt applicera puder och mineralfoundation med mjuka, professionella HD-resultat även i starka ljus. Längd ca 17 cm. Aluminiumhandtag & Taklon, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det lossnar inte hår från borsten.

 • Real Techniques Deluxe Gift Set Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Deluxe Gift Set

  Favorit

  Real Techniques Deluxe Gift Set

  Real Techniques Collector's Edition Deluxe Gift Set perfekt för att skämma bort dig eller en vän! I detta lyxiga set får du 5 av Real Techniques bästsäljande borstar tillsammans med en snygg kuvertväska.
  Detta set innehåller:

  • Real Techniques Multi Task Brush, 16,5 cm
  • Real Techniques Tapered Foundation Brush (Exclusive), 15 cm
  • Real Techniques Angled Highlighter Brush (Exclusive), 15 cm
  • Real Techniques Base Shadow Brush, 14,5 cm
  • Real Techniques Fine Liner Brush, 13 cm
  • Real Techniques Glam-to-Go Clutch (Exclusive)
 • Real Techniques Holiday Essentials Kit Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Holiday Essentials Kit

  599:-
  Favorit

  Real Techniques Holiday Essentials Kit

  599:-

  Metallic lackade borstar i nya snygga färger.

  Bold Metals är en lyxig kollektion makeup-borstar av hög kvalitet. De mjuka borstarna är gjorda av taklon och har ett avsmalnat skaft för ultimat applicering.

  • Angled Powder: För enkel och mjuk konturering
  • Oval Shadow: För applicering av ögonskugga
  • Tapered Blush: Avsmalnad borste för highlighting, skuggning eller rouge. 
 • Real Techniques Blush Brush Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Blush Brush

  149:-
  Favorit

  Real Techniques Blush Brush

  149:-

  Rougeborste med superlyxig taklonborst som är perfekt till att jämnt applicera rouge och bronzer med mjuka, professionella HD-resultat även i starka ljus. Taklonborst är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det släpper inte hår.

  Längd ca  17 cm. 

 • Real Techniques MiniBrush Trio Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques MiniBrush Trio

  149:-
  Favorit

  Real Techniques MiniBrush Trio

  149:-

  Ett praktiskt set med miniborstar som passar perfekt i din väska och är praktiskt att ta med dig överallt. Setet innehåller minifoundationborste, miniögonskuggepensel och miniansiktsborste för rouge, puder och bronzer. Dessutom ett genomskinligt etui som håller din väska ren.

 • Real Techniques Expert Face Brush Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Expert Face Brush

  149:-
  Favorit

  Real Techniques Expert Face Brush

  149:-

  Expert Face Brush är en foundationborste med superlyxiga taklonborst och är idealisk för användning av krämig eller flytande foundation. Ger professionella HD-resultat även i starka ljus.

  Material: Aluminiumhandtag & Taklon, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det släpper inte hår.

  Användning:
  Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

  15.5 cm

 • Real Techniques Sculpting Brush Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Sculpting Brush

  Favorit

  Real Techniques Sculpting Brush

  Real Techniques Sculpting Brush har en bred, sned borst speciellt designad för att du enkelt ska kunna markera dina konturer på bästa sätt! Denna mjuka borste hjälper dig att enkelt framhäva dina vackra skönhetsdrag, och fungerar med både kräm- och puder-produkter för att definiera t.ex konturerna vid kinder. Genom att svepa lätt med din favoritnyans av rouge får du en vacker, fräsch rodnad.

  • Material: Aluminiumhandtag & Taklon, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det släpper inte hår.

  Användning:
  För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

  15,5cm

 • Real Techniques 2-pack Miracle Complexion Sponges

  Real Techniques 2-pack Miracle Complexion Sponges

  179:-
  Favorit

  Real Techniques 2-pack Miracle Complexion Sponges

  179:-

  Real Techniques Miracle Complexion Sponge erbjuder tre fördelar i en produkt, upptäck skillnaden i din makeup rutin med en sponge som kan användas för att applicera foundation, täcka finnar och andra små skavanker samt concealer under ögon och kring näsa. Men inte nog med det - Miracle Compexion Sponge har ytterligare fördelar som att den kan användas till crèmerouge samt för att med puder matta ner i T-zonen och fixera de första två stegen.  

  Användning:
  Fukta Miracle Complexion Sponge lätt med vatten innan applicering av flytande produkter för att minska risken att produkten absorberas in i svampen. Applicera foundation genom att dutta eller med lätt tryckande rörelser arbeta in den på huden med den rundade delen på miracle sponge. För att lägga produkt under ögonen rekommenderas användning av den platta toppen på miracle sponge. 

  Rengöring:
  Rengöring av Miracle Sponge sker enklast genom att fukta den med vatten och massera in den med ett milt schampo eller med en sminkborstrengöring. Upprepa till dess att all rengöring är borta och vattnet är klart. Låt självtorka inför nästa användning.

 • Real Techniques Oval Shadow Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Oval Shadow

  Favorit

  Real Techniques Oval Shadow

  Med det stora runda borsthuvudet kan du enkelt applicera ögonskugga över hela ögonlocket med Oval Shadow Brush. Fungerar utmärkt att använda vid tekniken blending.

  Bold Metals är en lyxig kollektion makeup-borstar av hög kvalitet. De mjuka borstarna är gjorda av taklon och har ett avsmalnat skaft för ultimat applicering. 

 • Real Techniques Brow Set

  Real Techniques Brow Set

  Favorit

  Real Techniques Brow Set

  Detta kit innehåller allt du behöver för att uppnå de perfekta ögonbrynen.

  • Slanted Pincett, rostfritt stål med en platt sida expertformning.
  • Detalj pincett av rostfritt stål, bra till att plocka alla fina hår.
  • Spoolie / mascaraborste, Perfekt storlek för att sätta brynen på plats och blanda ut din ögonbrynsfärg.
  • Slanted arch definer, är perfekt formad för applicering av färg genom bruten vinkel.slanted brow brush perfekt för applicering och blandning av färg i.
  • Fodral, använd det till att förvara dina bortsar i när du inte använder dem.

   

 • Real Techniques Foundation Brush Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Foundation Brush

  129:-
  Favorit

  Real Techniques Foundation Brush

  129:-

  Foundationborste med superlyxig taklonborst som är perfekt till att jämnt applicera foundation med mjuka, professionella HD-resultat även i starka ljus. Längd 15,5 cm. Aluminiumhandtag & Taklon, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det släpper inte hår.

   

   

 • Real Techniques Shading Brush Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Shading Brush

  89:-
  Favorit

  Real Techniques Shading Brush

  89:-

  Framhäv dina ögon med denna ögonskuggsborste med taklonborst som är perfekt för intensiva eller mjuka, professionella skuggor med HD-resultat även i starka ljus. Längd ca 13 cm.

  Aluminiumhandtag & taklonborst, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och håret lossnar inte från borsten.

   

Visar 1 till 17av 37