På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

129 Produkter

Remington

 • Remington IPL6750 i-Light Prestige

  Remington IPL6750 i-Light Prestige

  Favorit

  Remington IPL6750 i-Light Prestige

  Har en fantastisk IPL-teknologi som garanterar en permanent hårreducering för både ansikte, kropp och bikiniområdet. Njut av en len hud varje dag med denna banbrytande IPL-teknologi som är utformad för att kunna användas i bekvämligheten av ditt hem. Designad för att möta alla dina hårreduceringskrav med en innovativ IPL-teknik; däribland Remingtons unika PROPULSE™-teknologi. Det bevisade Intensiva Pulserande Ljuset når fram till hårroten och ger dig en permanent hårreducering och len hud så att du är redo för vad som helst, när som helst. Blixtarna räcker till hela 75 fullständiga kroppsbehandlingar vilket är mer än vad du behöver under en hel livstid för att få en permanent hårreducering. 

  50% större behandlingsfönster
  Om du är ute efter ett långvarigt hårfritt resultat behöver du inte leta längre – med ett 3cm2 –fönster som är 50% större än tidigare modell och anpassade blixtar kommer du kunna behandla området du vill och få ett lent resultat efter endast 3 behandlingar*. 

  PROPULSE-teknologi
  PROPULSE-teknologin hettar upp hårsäcken genom att fokusera ljusenergin till roten för att bryta hårcykeln och förhindra hårstrået ifrån att växa. Ljusenergin absorberas av melaninet i hårstrået vilket orsakar den att falla ut från roten under utväxtsfasen.

  Unisex
  Både män och kvinnor kan använda Remington i-LIGHT PRESTIGE på områden under nacken – ben, armar, underarmar, bikinilinjen, bakre del, bröst och axlar. i-LIGHT är lika effektiv på manligt kroppshår som kvinnligt. Män kan använda apparaten för att behandla bak, bröst och axlar. Med det ergonomiska och smala handtaget i vit/silver-design är den inte bara skonsam mot huden utan även superenkel att använda. Remington i-LIGHT PRESTIGE ger dig flexibilitet med fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning till början och att du arbetar dig uppåt. 

  Extra bikini-tillbehör
  Apparaten är anpassad för både ansikte* och kropp och garanterar att du får bort hår precis där du vill. Använd ansikts-tillbehöret för alla områden över halsen och kroppstillbehöret till alla områden nedanför halsen. Den är skonsam mot huden och superenkel att använda med en ergonomisk, smal design i vit/silver som ger dig full kontroll och bekvämlighet. I-LIGHT PRESTIGE har även ett bikini-tillbehör som underlättar precisionsbehandling av bikini-området.

  Inbyggd hudsensor
  Den inbyggda integrerade hudsensorn försäkrar dig om att din hudton är anpassad för behandling. i-LIGHT är inte anpassad för rött kroppshår eller ljusblont kroppshår i kombination med mycket ljus hudton – ej heller en mycket mörk hudton. i-Light PRESTIGE startar endast om du har en hår- och hudton som går att behandla. Remington i-LIGHT PRESTIGE ger dig flexibilitet genom fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning och att du arbetar dig uppåt.

  Hur den används
  1. Raka området du önskar behandla
  2. Välj nivån på din i-LIGHT Prestige
  3. Håll blixtfönstret stadigt mot din hud
  4. Tryck på blixtknappen, se ljusblixten och känn värmen. Behandla huden i rutmönster. Upprepa rutinen varje två veckor för tre behandlingar. Om håret fortsätter att växa efter dessa behandlingar fortsätter du samma rutin som ovan. 

  Egenskaper
  - Infinity-glödlampa (Quartz) 
  - SNABB: Permanent hårreducering efter 3 behandlingar
  - SÄKER: Kliniskt bevisad, FDA-godkänd
  - EFFEKTIV: ProPulse-teknologi
  - Anpassad för: Unisex (endast kropp)
  - Resultat: Permanent hårreducering
  - 50% Större fönster (kroppstillbehör)
  - Ansiktstillbehör, Precisions/bikini-tillbehör
  - 5 energi-inställningar
  - Multi Flash Mode & Single Flash Mode
  - Rekommenderad av dermatologer
  - Lyxig förvaringsväska
  - Universell Strömförsörjning
  - 2+1 års garanti 

  • Endast anpassad för kvinnligt ansiktshår nedanför kindbenen
  • Individuella resultat kan variera. Kliniskt testad på kroppen. Test visar upp till 94.3% mindre hårväxt på 12 månader efter endast 3 behandlingar. Liknande resultat kan återfinnas på professionella hårborttagningsapparater
  • Jämfört med föregående modell
  • Infinity-lampan ger ca 75 fullständiga kroppsbehandlingar. 

  = 2 hela ben, bikinilinje & 2 underarmar

  Vidare förklaring till ovan:
  En konsument ska aldrig behöva utföra 75 behandlingar med denna apparat för att få bestående resultat.

 • Remington Ci97M1 E51 Your Style Styler Kit

  Remington Ci97M1 E51 Your Style Styler Kit

  599:-
  Favorit

  Remington Ci97M1 E51 Your Style Styler Kit

  599:-

  Your Style Styler Kit 
  Remington Your Style Styler Kit är allt du behöver för att skapa en serie av vackra stilar från förföriska, elegenta vågor till ansträngningslösa lockar, till fyllig volym. Den här mångsidiga stylern kommer med tre individuella tillbehör som låter dig bli din egen stylist och skapa salongs-perfekt hår i ditt egna hem. Välj mellan Hot Brush för en blank, volymfylld stil. Använd 19mm slip Tong för fina, studsiga lockar eller conical Wand för söta lockar.Den här essentiella stylern är fantastisk på alla sätt och ger dig total frihet. Välj helt enkelt tillbehör för att skapa din personliga stil. 

  Välj & Mixa Stil
  Tre variabla temperaturer ger dig flexibiliteten att välja den nödvändiga temperaturen beroende på din hår typ och kvalitet; för finare lockar eller hår som är benägen att skadas, ställ in temperaturen på lägre och för tjockare, starkare hår, vrid upp till hög nivå på 220°C. När du har valt ditt tillbehör kommer snabbuppvärmningen på 30 sekunder se till att du är redo att styla på nolltid. 

  Den här multifunktionella hårhjälten kommer inte bara med tre utbytbara tillbehör, men även valet att köpa fler tillbehör. Extra tillbehör innefattar en konformad Waving Wand för vintage vågor, en 32mm Tång för lösa, boho vågor och en 25mm Tång som är ideal för att skapa en Hollywood glam look. 25mm Tången kommer även i en XL storlek – designad speciellt för långt hår. Plus det finns två nya styling borstar, alla dessa tillbehör ger dig möjligheten att skapa ett helt personligt verktyg kit. Du kommer kunna byta din frisyr lika ofta som du byter kläder.

  Styler Kit kommer med en praktisk, vadderad förvaringsväska, med tillräckligt med plats för extra tillbehör. 

  Så skapar du Stilarna 
  *Värmeborste
  För en sofistikerad stil med en bland, elegant form, är Värmeborst tillbehöret din nya bästa kompis. Börja med att föna håret tills det är helt torrt. Fortsätt sedan med att ta en slinga av hår, börja med borsten vid toppen av håret, rotera sedan stylern uppåt, så att du virar topparna av håret runt borsten, fortsätt upp mot mitten av håret. Håll i 10-20 sekunder, vira ur håret och upprepa och se till så att du fortsätter åt samma håll till hela håret är lent och glansigt. För extra höjd och volym vid rötterna, håll Värmeborsten under håret längst upp på huvudet. Kamma bakåt för att ge frisyren det där lilla extra, spraya varje sektion med hårspray. Hur du än fixar ditt hår, se till så att det är hälsosamt och glansigt och har mycket studs i sig. 

  *Konstav
  Välj konstaven för chic, söta lockar. För att skapa stilen, ta en slinga av hår och vira runt staven, lämna ett utrymme vid rötterna, jobba mot topparna i en utåtgående riktning, så att du lockar håret bort från ditt ansikte. När lockarna har svalnat, använda dina fingrar för att dela upp lockarna för en mer naturlig stil. Dina fina, glansiga lockar kommer att hålla hela natten. Avsluta med glansspray över hela håret. Den här lätt användliga staven kommer med en handske för att skydda dina fingrar från värmen. 

  *Tång
  För att skapa fantastiskt studsiga tighta lockar, byt till tång tillbehöret. Ta en fem centimeters slinga av håret, säkra toppen under tångklämman, vira sedan upp håret på tången. Håll i 10 sekunder för att sedan lossa slingan. Växla håll på lockarna för en mer naturlig effekt. När allt hår är lockat, dra dina fingra igenom lockarna och skaka ut dem. För tightare lockar, ta mindre slingor och för lösare lockar tar du större slingor. 

  Produktbeskrivning
  •Högpresterande styler med utbytbara tillbehör 
  •Variabel Hög värme 220ºC* med 3 inställningar
  • Inkluderar:- -19 mm Tång för studsiga lockar -13-25mm konstav för söta lockar -38mm Värmeborste för volym och form 
  • Alla tillbehör har 4 x skyddande beläggning-Anti-statisk, keramisk, turmalin jonisk, lent glid
  • 30 sekunder uppvärmningstid 
  • Automatisk säkerhetsavstängning 
  • Förvaringsväska 
  • Värmeresistent handske 
  • Universell spänning 
  • Vridbar sladd
  • 3 års garanti
  • För att skapa ännu mer stilar, finns det ytterligare 4 tillbehör att köpa separat

 • Remington FC1000 Reveal Facial Cleansing Brush

  Remington FC1000 Reveal Facial Cleansing Brush

  Favorit

  Remington FC1000 Reveal Facial Cleansing Brush

  Denna avancerade rengöringsteknik ger nytt liv till din hud och en känsla av perfekt hy med lyster. Möt framtiden med rengöringstekniken som avlägsnar orenheter från porerna och förstärker effekten av dina hudvårdsprodukter genom att låta de tränga in djupare i huden. Du får dubbel effekt genom att den roterar och vibrerar samtidigt med tre olika hastigheter.

  REVEAL Facial Cleansing Brush kan användas upp till 30 gånger efter varje laddning, är helt duschsäker samt har en 1-minutstimer som pulserar för varje 20 sekunder så att du enkelt håller koll på rengöringen. 

  3 medföljande tillbehör.

  Remington REVEAL Facial Cleansing Brush har en smal och behändig design som gör den enkel att styra. Med ansiktsborsten får du även 3 olika borsthuvuden där den normala är för vardagsrengöring, sensitive för känslig hud som kräver mild rengöring dagligen, samt massage-tillbehöret som ger dig en ännu djupare rengöring och tillför nytt liv till en grådaskig trött hy.

 • Remington Edge PG6030

  Remington Edge PG6030

  399:-
  Favorit

  Remington Edge PG6030

  399:-

  Det uppladdningsbara trimsetet från Remington har ett bekvämt gummerat handtag, 4 trimhuvuden och 2 distanskammar. Du kan klippa, raka, styla och trimma dig bekvämt och smidigt.

  Tillbehör som medföljer är en bred trimmer, detaljtrimmer för hudnära trimning (0,2 mm), mini-rakhuvud, näs/öron/ögonbryn trimmer och 2 distanskammar som ger klipplängd mellan 1 och 24 mm.

  Titanbeläggningen appliceras på bladen och gör dem 300% hårdare – för en enastående långvarig skärprestanda. Jämfört med Remingtons standardstålblad.

  • Titanium belagda blad
  • Självslipande blad
  • 2 kammar för olika längder (1 – 20 mm)
  • 4 trimhuvuden: bred trimmer, detaljtrimmer för hudnära trimning (0.2 mm), Mini-rakhuvud, näs/öron/ögonbryn trimmer
  • Uppladdningsbar – upp till 40 min användningstid
  • Indikator som visar laddningsstatus
  • Huvuden kan sköljas under rinnande vatten
  • Ergonomiskt grepp
  • Laddningställ
 • Remington PG6070 E51 Vacuum Personal Grooming Kit

  Remington PG6070 E51 Vacuum Personal Grooming Kit

  Favorit

  Remington PG6070 E51 Vacuum Personal Grooming Kit

  Remington Vacuum 5 in 1 Grooming Kit är perfekt för den upptagne, stilmedvetne mannen som vill ha mångsidiga groomingverktyg  av hög kvalitet.

  Den innehåller fem praktiska tillbehör: Tre huvuden med inbyggd dammsugarteknik plus två reguljära för trimningen täcker in alla grooming som behövs. Dammsugartekniken går ut på att överblivna hårstrån sugs upp i en behållare så du kan hålla rent i handfatet.  Denna avancerade teknik sparar tid, som du istället kan lägga på att snygga till dig!

  Med sin praktiska förpackning är Vacuum 5 in 1 Grooming kit det bästa tänkbara ressällskap. Dessutom ser de långlivade litiumbatterierna till att hålla igång trimmern upp till 60 minuters användning, som också är perfekt när man är på resande fot.

  Alla funktioner:

  • Tillbehör 2 Vacuum-huvuden (dammsugar-teknik)
  • Detaljtrimmer för nära trimning (0,4 mm)Bred trimmer för skarpa linjer (32 mm bredd)
  • Näsa-Öron-trimmer
  • 2 reguljära skärhuvuden: -      Folieblad -      Vertikal kroppstrimmer
  • Avancerade titanbelagda blad
  • Litiumbatterier med upp till 1 tim användningstid
  • Självslipande blad
  • 1 justerbar kam (2-16 mm) 4 fasta kammar (3, 6, 9, 12 mm)
  • 1 tim användningstid
  • 4 tim uppladdningstid
  • Sladdlös
  • Signallampa lyser när det är tid att ladda
  • Praktisk förpackning
  • Tvättbara huvud för lätt rengöring
 • Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Heated Brush

  Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Heated Brush

  449:-
  Favorit

  Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Heated Brush

  449:-

  Skydda ditt hår, släpp loss din stil!

  Denna uppvärmda styling borste är allt du behöver för att skapa fylliga studsiga eller sexiga, glänsande lockar. Den är oerhört skonsam för dina lockar eftersom den är belaggd med avancerad keramik, den stora 45mm cylindern är fylld med Keratin Micro Balsam som överförs till håret när du stylar. Med varierad längd på borsten, glider borsten enkelt genom håret utan att fastna, vilket ger håret den VIP styling behandling det förtjänar.

  Keratin Therapy Collection
  Introducerar Keratin Therapy produktserie från Remington - ett revolutionerande sortiment av stylingverktyg innehållande Keratin - en viktig ingrediens för starkt, friskt hår.

  Advanced Keratin Ceramic Coating
  The advanced Keratin Ceramic coating on our Keratin Therapy collection is infused with Keratin Micro Conditioners that transfer to the hair as you style.

  • Uppvärmd stylingborste för frisk volym och lockar
  • Avancerad keramisk beläggning
  • 45mm stor borste med mixad borst
  • On/off knapp
  • 2 temperaturinställningar 120°C / 180°C
  • På-indikatorlampa
  • On indicator light
  • Automatisk avstängning efter 60 minuter
  • Världsomfattande spänning
  • Svängbar sladd 
 • Remington S3500 Ceramic 230

  Remington S3500 Ceramic 230

  399:-
  Favorit

  Remington S3500 Ceramic 230

  399:-

  - Snabb 15 sekunders uppvärmning för omedelbar styling!

  Remingtons S3500 Ceramic Slim 230 plattång har antistatiskt keramiskbelagda plattor som ger håret mer skydd, samtidigt som det ger platt och lent hår med varje lätt borsttag. Den arbetar snabbt, når en topptemperatur på  230ºC på supersnabba 15 sekunder, och hjälper dig att omedelbart få silkeslent, glansigt hår.

  - 4X skydd för len glans och mindre statisk elektricitet*: Anti static, keramisk, Tourmaline, lena glidande plattor
  - Hög värmeinställning 150-230°C
  - Slim extra långa 110 mm plattor
  - Flytande plattor
  - Justerbart temperaturhjul
  - Automatisk säkerhetsavstängning efter 60 minuter
  - Låsbara plattor för förvaring
  - Värmetålig väska

 • Remington D5219 E51 Your Style Dryer Kit

  Remington D5219 E51 Your Style Dryer Kit

  399:-
  Favorit

  Remington D5219 E51 Your Style Dryer Kit

  399:-

  Your Style Dryer Kit D5219
  Skapa din personliga stil!
  Your Style Dryer Kit hjälper dig att skapa din egen stil och ger dig komplett stylingfrihet.
  Vilken stil du än bestämmer dig för så finns det ett tillbehör som är till god hjälp. För en lyxig slät och fönad finish ska du välja Koncentrator. Om du har naturligt lockigt eller vågigt hår kan du använda Diffuser för att förstärka och forma frisyren. Och vill du ha en volym på håret som får folk att spärra upp ögonen, så välj den innovativa Root Boost.

  Flygigt och statiskt hår bekämpas med hjälp av den smarta joniska conditioning som gör håret slätt och glänsande. Med en professionell och kraftfull motor på 2 300W, inställningar för värme och hastighet, så får du lika bra kontroll över föningen som om den utfördes på en salong.
  Utöver de tre utbytbara tillbehören, finns även möjlighetet att köpa till Spin Curl och Extra Slim Wide Concentrator.

  • Hårtork med hög prestanda och tillbehör för olika hårstilar
  • Kraftfull motor på 2300W och fön 85 km/t
  • Joniserings generator – 90 % fler joner* tar bort statisk elektricitet och gör håret mjukt och glänsande
  • 3 inställningar för värme / 2 för hastighet
  • Cool shot-knapp för att fixera frisyren efter föning
  • Tystgående
  • Gallret på baksidan kan lösgöras för rengöring
  • Upphängningsögla


  Dryer Kit innehåller: Concentrator, som samlar luftströmmen för lyxig styling
  Diffuser, som sprider luftströmmen och skapar naturliga lockar
  Root Boost för mer volym
  2 extra tillbehör säljs separat

 • Remington S8510 Frizz Therapy Straightener

  Remington S8510 Frizz Therapy Straightener

  599:-
  Favorit

  Remington S8510 Frizz Therapy Straightener

  599:-

  Bekämpa frizzighet med hjälp av Frizz Therapy plattång. Avancerad keramik beläggning med integrerad anti-frizz mikrolösning som aktiveras av hög värme, och skyddar håret mot frizzighet under hela dagen. Fungerar även i fuktigt klimat*.

  *Versus standard ceramic coating.

  • Skydd mot frizzighet
  • Avancerad keramik beläggning med integrerad anti-frizz mikrolösning
  • Digital temperaturdisplay, 9 inställningar 150°C - 230°C
  • 15 sek snabb upphettningstid
  • Plattor med "Floating plates" system för optimal hårkontakt
  • Turbo boost funktion
  • Automatisk avstängning efter 60 min
  • Värmetålig förvaringspåse
  • Universal volthalt
 • Remington IPL4000 Extra Lampa

  Remington IPL4000 Extra Lampa

  299:-
  Favorit

  Remington IPL4000 Extra Lampa

  299:-

  Extra lampa till I-light Essential, är snabb, smärtfri och mycket effektiv. IPL står för Intense Pulsed Light som är ett intensivt pulserande ljus. IPL-behandling är effektiv när håret är i sin aktiva tillväxtfas. Nu kan du tack vare den senaste teknologin, göra en snabb, enkel och professionell hårborttagnings-behandling i ditt eget hem!

  Innehåller:
  IPL4000 Extra Lampa 1st.

 • Remington AC5011 Pearl Dryer

  Remington AC5011 Pearl Dryer

  Favorit

  Remington AC5011 Pearl Dryer

  För salongsstyling hemma behöver du samma saker som proffsen använder –"Remington Pearl Pro Ionic AC Dryer". Denna snygga ergonomiskt designade fön är fylld med Pärlemorkraft för att ge den ulitimata lyxiga föningen.

  Pearl Styling:
  Vår stylingkollektion Pearl ger dig allt du behöver för att skapa den senaste stilen och måste-trenderna. Den lyxiga plattången, locktången och hårtorken utnyttjar den dyrbara kraften i pärlemor tillsammans med en avancerad keramikbeläggning för att skapa härligt glansigt och slätt hår. Med sin professionella prestanda och salongsfinish är Pearl allt du behöver för expertstyling och enastående resultat.

  • Lyxig pärlemor keramisk med riktig pärlemor för jämn värme ger den ultimata lyxfönen
  • 2200 Watt
  • Lång livslängd AC-motor
  • Ion generator med 90% mer joner för mindre frizz 
  • 3 värme och 2 hastighetsinställningar
  • Kall lufts knapp
  • 7 mm tunn design koncentrator
  • Diffuser
  • Avtagbart lättrengörligt bakre galler
  • Hängögla
  • 3m sladd
 • Remington WPG4035 Ultimate Bikini Kit

  Remington WPG4035 Ultimate Bikini Kit

  Favorit

  Remington WPG4035 Ultimate Bikini Kit

  Remington Ultimate Bikini Kit är det ultimata verktygskitet du behöver för att vardagligen hålla dig trimmad eller för akuta behov. Avlägsnar varsamt bort din oönskade hårväxt både i duschen och utanför. Framtagen för intima bikini-området med 3 olika tillbehör som trimmar helt efter behov – både för en torr och våt användning. Den hypoallergena mini-rakaren används för en total hårfri finish och detaljtrimmern med inställbar kam (2-6 mm) för att fräscha upp. Trimmern ger dig 30 minuter användningstid efter laddning dessutom kan du hindra dina hårstrån från att växa inåt och skapa irritation med den fantastiska exfolieringsborsten. 

  Exfoliering motverkar hårstrån från att växa inåt:
  Och för en ännu bekvämare rakning och för att motverka att hår växer inåt och skapar irritation har du den exfolierande borsten. Borsthuvudet för exfolieringen roterar och tar skonsamt bort döda hudceller och ger dig ett silkeslent resultat. 

  I duschen och utanför:
  Denna precisa trimmer är anpassad för både torr och våt användning. Handtaget är anti-slip och med en upphängningsögla har du den enkelt till hands i duschen. Eftersom vi vet att du inte alltid är förberedd att visa bikini-området har Remington anpassat trimmern även för att användas torrt så att du kan fräscha upp dig var som helst, när som helst. 

  Trimma dig på semestern:
  Remington Ultimate Bikini Kit ger dig 30 minuter användningstid efter laddning och kommer med en snygg skönhetsväska så att du håller reda på dina tillbehör och kan ha med dig trimmern överallt, även på resan. Den är dessutom helt tvättbar vilket garanterar att den alltid håller sig ren och hygienisk.

  Egenskaper:
  - Detaljtrimmer med behaglig spets
  - Inställbar kam med 3 längdinställningar (2-6mm)
  - Mini-rakare av nano-silver: hypoallergen och garanterar att inte irritera huden
  - Tillbehör för exfoliering
  - Handtag med Anti-slip
  - Upphängningsögla
  - Duschsäker
  - För torr och våt användning
  - 30 minuter sladdös användning
  - Ljus-indikator visar laddning
  - Förvaringsväska medföljer
  - 2+1 års garanti

 • Remington BB1000 Reveal Wet & Dry Rotating Body Brush

  Remington BB1000 Reveal Wet & Dry Rotating Body Brush

  Favorit

  Remington BB1000 Reveal Wet & Dry Rotating Body Brush

  Remington REVEAL Rotating Body Brush är produkten som ger dig strålande hud och som lämnar dig med en härlig känsla och ett fantastiskt resultat varje dag. 

  Borsten är utformad för både våt och torr användning. Du kan torrborsta din kropp för att uppnå en mjuk och smidig hud eller använda den i duschen för exfoliering. Genom att lätt trycka borsten mot huden i små cirkelrörelser så arbetar det roterande huvudet utan större ansträngning

  Använd båda borstarna regelbundet för att hålla huden mjuk och silkeslen.

  • Strålande och mjuk hud på ett ögonblick
  • Roterar automatiskt för snabba och effektiva resultat
  • 2 hastighetsinställningar
  • LED indikatorlampa
  • Sladdlös & uppladdningsbar
  • Perfekt för våt eller torr användning - idealisk för användning i duschen
  • Inkluderar 2x borsthuvuden: Natural Bristle - perfekt för torr kroppsborstning
  • Body polishing - perfekt för användning i duschen
  • Förvaringsväska
  • Voltomställning för hela världen
  • 2 års garanti
 • Remington D52DU Universal Diffusor

  Remington D52DU Universal Diffusor

  129:-
  Favorit

  Remington D52DU Universal Diffusor

  129:-

  Remington D52DU Universal Diffusor. Diameter för fön max 7cm.

 • Remington S6505 E51 Pro Sleek And Curl

  Remington S6505 E51 Pro Sleek And Curl

  Favorit

  Remington S6505 E51 Pro Sleek And Curl

  Remington S6505 E51 Pro Sleek and Curl
  Böjda kanter gör håret både rakt eller lockigt.
  Avancerad Ceramic Ultra-beläggning - nu 75 % mindre friktion*.

  • Digital display 150-230°C 
  • Låsfunktion för temperatur 
  • Turbo-funktion för snabbt högre temperatur 
  • Klar att använda på 15 sekunder 
  • Långa plattor - 110 mm 
  • Förvaringslås 
  • Självavstängning efter 1 timme 
  • Roterbar sladd 
  • Värmetålig förvaringsväska 

   

 • Remington Detail Trimmer MPT3800

  Remington Detail Trimmer MPT3800

  129:-
  Favorit

  Remington Detail Trimmer MPT3800

  129:-

  Oavsett om du ska ut, ska på semester eller helt enkelt ska till jobbet, perfekt rakning blev precis enklare. Irriterande strö-hårstrån och ögonbryn kan hållas under kontroll på bara minuter med Detail Trimmer från Remington. Den har en kompakt pennformad design och en inbyggd lampa för att visa även dom finaste håren. 

  Den har ett böjbart huvud som kan hantera konturerna av ditt ansikte och små områden på din kropp. Dubbla blad trimmar försiktigt bort längre eller ströhår för precis trimning på intima områden för ett snyggt och fixat resultat. Kammen som medföljer har två längdinställningar för att ge dig en professionell, vackert fixat resultat varje gång. 

  Män kan också använda Detail Trimmer för att tackla hårstrån som ibland dyker upp på udda platser så som mellan ögonbrynen eller på skuldrorna!

  • För precisionsdetaljering och trimning
  • Dubbelbladig trimmer
  • Böjbart huvud
  • Detaljlampa
  • Unisex
  • Kompakt pennformad design
  • Skyddande lock
  • Ögonbrynskam med 2 längdinställningar
  • Batteridriven: 1 x AAA VARTA inkluderat
 • Remington AS1220 Amaze Smooth & Volume Airstyle

  Remington AS1220 Amaze Smooth & Volume Airstyle

  Favorit

  Remington AS1220 Amaze Smooth & Volume Airstyle

  Drottningen av varmluftsborstar, Remington Amaze Smooth & Volume är det ultimata fem-i-ett-verktyget för att styla, locka, föna och ge volym. Varmluftsborsten torkar håret med en kraftfull motor på 1200W medan du stylar. Med fem trendiga tillbehör kan du skapa exakt den looken du vill. Remington Amaze Smooth & Volume ger en jonisk behandling för att skapa vackert glansigt och frizzfritt hår. Det keramiska gallret fördelar värmen jämnt genom håret och ger ett mjukt resultat. Med tre värme- och hastighetsinställningar kan du skräddarsy din styling hur du vill och glöm inte att avsluta med cool shot-funktionen som fixerar frisyren!

  Volym eller lockar?
  Vill du ha dramatiska, stora lockar med volym? Eller visa upp studsiga tajta lockar? Eller mer utdragna vågor? Kanske en blåstorkad look som att du kommer direkt från hårsalongen? Vilken look du än är ute efter har Remington Amaze Smooth & Volume lösningen för att hjälpa dig hitta rätt stil med dessa fem fantastiska tillbehör.

  5 tillbehör ger mångsidighet
  Paddle Brush är helt enkelt en must-have för naturligt len styling genom att den borstar ut och mjukgör dina lockar. Med detta tillbehör får du rakt silkeslent hår utan minsta krångel.

  Gör under för ditt hår med Root Boost-tillbehöret som ger dig ökad volym från hårbotten genom att föra in extra lyft, studs och glamour till din stil.Thermal Brist Brush på 21mm är tillbehöret för kortare, tunnare hår som skapar mjuka vågor och lockar vid topparna på håret och tillför det lilla extra. Borsten behåller värmen under tiden du stylar vilket ger maximal effekt på minimal tid. För vackra lockar som är större och studsigare har du 30mm Retractable Bristle Brush som motverkar att håret fastnar och kan tas av efter stylingen så du håller borsten intakt. Och för en glansig fönad look väljer du Fast Dry Concentrator som fönar håret exakt där du vill vilket ger ett mjukt och lent resultat.

  Egenskaper:

  • Kraftfull 1200W motor
  • Jonisk behandling för len frizzfri glans
  • Keramiskt galler ger jämn värmefördelning
  • 3 värme-/hastighetsintsällningar + cool shot
  • Snabbtorkande koncentrator
  • Paddelborste ger ett lent resultat
  • Root boost-tillbehör för ökad volym
  • 21mm termisk strå-borste
  • 30mm avtagbar strå-borste
  • Professionell förvaringsväska
  • 3m roterbar sladd
  • 3+1 års garanti
Visar 1 till 17av 129