På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Rio

Rio är Professionell skönhetsvård hemma hos dig - Lyko.se vax, IPL och laser för långvarig/permanet hårborttagning. Här finns även Behandlingar för rensning av huden, akne, rynkor och fina linjer, pigmentförändringar, muskeluppstramning och kroppsbehandlingar som Self-tanning, kamouflage-make up vilket används för att täcka över tatueringar eller skönhetsfläckar med.

 • Rio Marble Nail Art Polish London Collection

  Rio Marble Nail Art Polish London Collection

  259:-
  Favorit

  Rio Marble Nail Art Polish London Collection

  259:-

  Rio Marble Nail Art Polish London Collection
  Skapa fantastiska virvlar på dina naglar med vattenmarmorering!

  Användning:
  Välj mellan 5 stycken marmornagellack, släpp en annan färg flera gånger på vattenytan i marmorering potten. Dra sedan nålen i de delar du vill ha "virvlar". Doppa fingret i vattnet med marmorering och lyft för att avslöja din unika marmordesign.

  Innehåll:
  5st marmornagellack
  2-in-1 topplack
  5st apelsin pinnar
  5st övningsnaglar
  Maskeringstejp
  Marblingkruka
  Designdiagram
  Designnål
  Aceton
  Steg-för-steg DVD

 • Rio SkinClear Light

  Rio SkinClear Light

  895:-
  Favorit

  Rio SkinClear Light

  895:-

  Rio SkinClear Light
  Oavsett ålder, kan akne och fläckar vara ett problem. Skin Clear Light använder blått och rött-ljusteknik för att behandla mild till måttlig akne, reducerar både utbrott och hudinflammation.

  Det blå ljusets behandling dödar direkt bakterierna i acne, (P.acnes) medan den röda lampans behandling hjälper till att minska inflammation runt fläckarna och stimulerar läkningsprocessen. Resultatet är klarare och slätare hud.

  Forskning har visat att kombinerat blått-ljusterapi och rött-ljusbehandling är betydligt mer effektivt än att använda bensoylperoxid, en vanlig aknebehandling för mild till måttlig akne. Skin Clear Light är en naturlig aknebehandling.

  Funktioner:
  Beprövad blått & rött-ljusteknik
  Dödar P.acnes-bakterier
  Minskar inflammation
  Minskar utbrott

 • Rio Evolution IPL Hair Remover Replacement Bulb Cartridge

  Rio Evolution IPL Hair Remover Replacement Bulb Cartridge

  195:-
  Favorit

  Rio Evolution IPL Hair Remover Replacement Bulb Cartridge

  195:-

  Rio Evolution IPL Hair Remover Replacement Bulb Cartridge
  För användning av Rio Evolution IPL Hair Remover.

  Behandlingspatronen använder en högprestandarlampa som är rankad till 3000 strålar (beroende på rumstemperatur, utgångsnivå vald och hastighet/upprepade blinkar).

  Viktigt:
  Behandlingspatroner från Rios sortiment av IPLprodukter är inte laddningbara. Endast behandlingspatronen som anges lämplig för användning med din modell bör användas. Produktmodellens information kan hittas på den vita etiketten på basen av din enhet.

Visar 1 till 3av 3