På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Sans Soucis Cellular Foundation 40

0 betyg 0
Tillfälligt slut

Denna speciella foundation har en fascinerande konsistens som praktiskt taget smälter samman med huden. 

SANS SOUCIS CELLULAR MOISTURE FOUNDATION är en foundation och en närande hudvårdsprodukt i ett. Säkerställer en jämn och ungdomlig hud. Extra närande egenskap stöder intensivt hudens naturliga fuktnivå. Minimerar torrhetslinjer och rynkor. SPF 15 skyddar mot UVA/UVB-strålar och ljusrelaterat åldrande. Den synliga och märkbara effekten skapas av ljusreflekterande pigment och micro filler. Döljer ojämnheter, fyller ut fina linjer och rynkor. Lämnar en felfri och ungdomlig hud. Foundation torkar ofta ut huden vilket gör att huden ser ojämn ut. För att undvika denna oattraktiva effekt har formeln för denna flytande foundation berikats med intensivt fuktgivande ämnen för att få ett attraktivt utseende. Detta innebär att den också är lämplig för torr hud.

Innehåller:

  • Hyaluronsyra  - är en av de mest beprövade aktiva ingredienserna med intensiva hydratiserande egenskaper. Denna mycket effektiva ingrediens kan binda och behålla många gånger sin egen vikt i fukt och kan därmed stödja fuktnivåerna i huden.
  • Fucogel - stöder hudens fuktnivåer och skapar en skyddande fuktfilm på ytan, vilket gör att torrhetslinjer och rynkor minimeras.


Applicering - Appliceras med en make-up svamp eller med fingrarna.

För vem - Alla hudtyper 

Täckning - Medium 

30ml

Artikelnummer: 1846-240-0040

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten