På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Scholl Kräm för Spruckna Hälar

Fri frakt, kan skickas omgående
3 betyg 5

79:-

Köp

Scholl Kräm för Spruckna Hälar
Spruckna hälar är en ganska vanlig åkomma, speciellt under sommarmånaderna och i varmare klimat. Fastän det inte är allvarligare än hård hud i början, kan det bli ganska smärtsamt och leda till allvarligare tillstånd om de inte snabbt börjar behandlas. Spruckna hälar orsakas av torr, hård hud vid kanten av hälarna som förvärras och sedan spricker. Huden kan också bli gul och benvit.

Hud spricker när den blir uttorkad. Frisk hud är smidig och böjs eller stretchas under tryck.

Scholl Kräm för Spruckna Hälar är kliniskt bevisad att förbättra huden på sju dagar. Vid längre användning kan den hjälpa huden att helt återställas. När din hud inte längre har sprickor, fila regelbundet med Scholl Peeling cream eller med en fil. 

60ml 

Artikelnummer: 1359-107-0060

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Mycket fuktighetsgivande fotkräm som hjälper torra fötter

Smörjde in fötterna (blev så torra att det blev någon spricka) med denna fotkräm och kände direkt att den var dryg och fuktighetsgivande. Man behöver bara en liten klick stor som en ärta för varje fot. Foten känns direkt len och mjuk och sprickan försvann efter regelbunden användning. Jag tog på mig strumpor och "kapslade in" fukten och sov med strumpor på natten och på morgonen vaknade jag med mjuka fötter. Filade fötterna också regelbundet, annars tror jag inte sprickan försvunnit. Efter en tid var sprickan borta och fötterna fina och redo för sandaler igen. Jag brukar vara kräsen men den här produkten var faktiskt bra, jag kan verkligen rekommendera den och därför blir det toppbetyg.

Magisk

Har köpt många krämer för fötter, manuella och elektriska fotfilar och 'exfoliating socks', men inget, INGET, har gjort mina fötter så lena som denna kräm. Efter en hel vinter med torra och fnasiga fötter testade jag denna och redan efter fyra dagar var mina fötter mjuka och lena, och de begynnande sprickorna jag haft var borta. Jag var helt chockad, jag som kämpar flera veckor med andra produkter. Rekommenderas STARKT.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten