På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Schwarzkopf Million C. 8-0 Illumi. Blond

Fri frakt, kan skickas omgående
5 betyg 5

99:-

Köp

Million Color

Den första permanenta, intensiva pulver till creme färgen- För en ny färgupplevelse. Hårfärgen innehåller en innovativ formula med miljonfinfödelade äkta färgpigment som tränger in i varje hårstrå och ger håret en överlägsen och hållbar färgintensitet. Det finfördelade färgpigmentpulvret blandas enkelt med utvecklingscremen och blir då till en lyxig och glänsande färgcreme som genast visar hur den intensiva färgen kommer att se ut. Lätt att blanda och applicera, droppar inte. Den medföljande gloss conditionern ger håret intensiv vård och tillför strålande färglyster. För överlägsen, hållbar färgintensitet.

 

Artikelnummer: 1276-109-0011

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Fantastisk!

Bästa hårfärgen jag testat genom alla år. Hade urtvättat rött hår innan jag färgade med detta, lite brunt med andra ord. chansade och tog denna koppar och herregud vad snyggt det blev! aldrig varit så nöjd. det håller jättelänge, har knappt tvättats ur alls på 2 månader, är bara lite utväxt som ska fixas i veckan. fortfarande rätt mycket lyster och livfullt.
viktigt att tänka på pulvret dock, se till att allt pulver kommer ner i behållaren. det tar tid för pulvret att rinna ner helt, skaka påsen ordentligt i behållaren. du kommer inte ångra dig!

Täcker det gråa

Fin lyster, håller länge och täcker de gråa stråna ordentligt.

Helen
Visa -2 kommentarer till

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten