På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Smartsun

Smartsun är ett svenskt varumärke och alla dess produkter är tillverkade och kvalitetssäkras i Sverige. Smartsuns främsta mål är att tillhandahålla produkter som hjälper människor att se hur mycket UV-strålning de har utsatts för. Personerna bakom Smartsun har själva erfarenhet av hur svårt det kan vara att se hur mycket UV-strålning de har utsatts för och därför utvecklas produkterna utifrån användarens perspektiv.

 • Smartsun UV-armband 5st

  Smartsun UV-armband 5st

  Favorit

  Smartsun UV-armband 5st

  Smartsun är ett armband för engångsbruk som visar hur mycket UV-ljus huden utsätts för. Smartsun UV-indikator registrerar hur mycket sol du exponeras för och visar med färgförändring när du behöver smörja på mer solskydd eller när risken att bränna sig är så hög att du bör undvika solen helt.

  Smartsun är för endagsbruk. När du använt sensorn en dag, släng den och ta en ny nästa dag. (Detta gäller även om färgen inte har ändrats under dagen.)

  • Kan användas i vatten (både saltvatten och klorerat vatten)
  • Känner av både UVA- och UVB-strålning.
  • Tillverkad av papper och plast.

  5st

   

Visar 1 till 1av 1