På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.

Lumene CC Cream Deep

Fri frakt, kan skickas omgående
7 betyg
3

159:-

Köp

Lumene CC Color Color Correcting Cream
Denna unika 6-in-1-foundation utnyttjar den senaste teknologin och ger en viktlös känsla samtidigt som den ger bra täckning. Den appliceras jämnt, följer alla konturer i huden samt täcker och jämnar ut hudens ojämna ton och rodnad. En creme med flera egenskaper är en praktisk lösning för dem som värdesätter enkla, snabba och lättanvända produkter. Slutresultatet är en halvmatt och felfri hud som ser slät ut. Huden känns slät och fräsch och du kan lita på att din makeup kommer att sitta hela dagen. Lystergivande Nordiska lingon innehåller flavonoider som tillför huden näring, återfuktande ingredienser, antioxidanter och C-vitaminer som bidrar till att göra hudens ton klarare. Tre färger: Light (ljus hud), Medium (mellanljus hud) och Deep (brunare hud).

6-in-1-egenskaper:
* Foundation &ndash tunn men täckande formula som bidrar till att täcka rodnader och andra ojämnheter i hudens ton. Färgnyanserna är utformade för att täcka och neutralisera röda partier.
* Concealer
* Primer
* Lystergivande &ndash ljuspigment och fröolja från lingon gör huden strålande.
* Sitter hela dagen.
* SPF 20

Tips:
Använd Lumene dagcreme för din hudtyp under din foundation. När du använder en foundation med god täckning kan du använda mindre av övrig makeup.

30ml

Artikelnummer: 1188-118-0003

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

För mörk

Om du är blek som jag så kommer den ljusaste inte att vara ljus nog. Måste använda en vit foundation för att blanda ut. Annars är den ganska bra.

Nöjd!

Den neutraliserar hudtonen och färgen light passar min hudton perfekt. Den ger ett medium-fullt täckande resultat beroende på mängd. Hyn blir jätte fin efter applicering men jag upplever att den inte håller jätte länge. Efter en hel dag med denna på upplever jag att det lossnat från haka och näsa speciellt.

Onaturlig färg

Tycker färgen såg väldigt onaturlig ut och blev glansig i ansiktet direkt även fast jag använde cc pudret till. Köper nog inte denna igen tyvärr :(

Inte så nöjd!

Jag är inte så nöjd med denna foundation tyvärr. Fick en allergisk reaktion i hela ansiktet, blev helt röd, knottrig och det brände i hela ansiktet. Och extremt uttorkad. Tråkigt!

Superbra!

Älskar den här produkten! Jag tycker att den jämnar ut huden bra, döljer ärr från finnar och ger ansiktet en härlig "glow effekt"! Jag har blandhy på vintern och oljig hy på sommaren, på mig kan den här produkten användas året om. Visst kan jag bli lite oljig efter 4-5 timmar men om jag använder min "make up setting spray" från Urban Decay så sitter sminket i princip hela dagen. Bästa sättet att applicera produkten är med en BeautyBlender! Jag har provat att använda penslar/fingrarna men som sagt så ger beautyblender bäst resultat :)

Visar 5 av 7 Visa alla