På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Maybelline Dream Pure 8-in-1 BB Cream Light

Fri frakt, kan skickas omgående
9 betyg 4

119:-

Köp

Maybelline Dream Pure 8-in-1 BB Cream
Dream Pure 8-in-1 BB Cream för fet hud suddar ut brister i huden som blemmor, kvisslor eller ärr samtidigt som den mjukgör och återfuktar under dagen, helt utan någon olja eller andra tunga ingredienser. Denna BB-kräm ljusar upp din hud samt framhäver och förbättrar medan den även ger solskydd med SPF 15.

30ml

Artikelnummer: 1200-301-0001

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Över förväntan!

Jag är inget big fan av bb creams då jag har ganska dålig hy och vill ha en täckande foundation, men gav den ett försök och de slutade med att jag använde den hela sommaren ! Den slätar ut de brister utan att man ser att man har en foundation! Den känns knappt på huden heller eftersom den är så tunn i konsistensen.

Används varje dag

Jag köpte den här i början av sommaren och jag har använt den varje dag jag sminkat mig sedan dess. Den är väldigt lätt på huden och täcker rödhet bra, men mina fräknar syns fortfarande vilket är ett stort plus. Superbra sommarprodukt, håller bra i värmen också.

Favorit!

Använder den här istället för foundation, har bra hy av mig själv men denna håller hela dagen och känns inte tung eller kladdig. Toppen!

Superbra!

Riktigt bra BB-cream som täcker precis lagom och håller det blanka borta nästan hela dagen. Jag brukar inte gilla BB-cream vanligtvis men den här fungerar super! :)

Bästa bb-creamen!!

Den här bb-creamen är riktigt bra för sitt pris och jag använder den varje dag. Den täcker röda fläckar bra och återfuktar min torra hud genom dagen. Det enda negativa jag kan komma på med den är att den är rätt mörk. Jag funderade på om jag skulle beställa light eller medium och jag är definitivt glad att jag valde light.

Visar 5 av 7 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten