På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Wet n Wild CoverAll Concealer Palette

Fri frakt, kan skickas omgående
7 betyg 3
Köp

Concealer som döljer lika väl mörka ringar under ögonen som rodnader och andra hudproblem med de fyra olika nyanserna: beige, grön, vit och rosa. Grön neutraliserar rödhet i ansiktet, den vita nyansen används som highlighter och den rosa används till att trolla bort mörka ringar under ögonen. Den beiga nyansen används som en täckande concealer som även går bra att blanda med din foundation.

Innehåller naturliga ingredienser som jojoba olja, aloe vera och kamomill.

Artikelnummer: 1449-138-0004

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Helt ok

Jag köpte främst denna för att jag va nyfiken på hur de olika färgerna skulle användas och den enda jag tycker fyllde sitt syfte var den gröna. Den täcker röda partier bra. Den rosa fungerar inte för mig där jag vill ha den (under ögonen) utan den lägger sig väldigt mkt i linjer. Den hudfärgade är alldeles för mörk för min ljusa hy och den highlightern är för silvrig och glittrig för min smak. Men för någon med lite mörkare hy än jag så tror jag denna kan fungera helt okej!

Funkar

Den gröna funkar jättebra! Täcker rött vid till exempel näsa och finnar. Den rosa som jag tror är tänkt att använda under ögonen, eftersom rosa/rött tar ut blått, är alldeles för tjock. Den glänser även efter puder och lägger sig i veck och så vidare. Den hudfärgade var för mörk för mig och highlightern var fin, men alldeles för hård för att kunna jobba smidigt med.

Kortfattat är detta en helt okej produkt för den med tajt budget, men har man råd skulle jag rekommendera en något dyrare.

Gillar

Jag köpte paletten för att testa den rosa och gröna färgen, kan inte riktigt se om den gröna gör nånting, kanske eftersom det inte märks. Tre av färgerna passar min ljusa hy men jag tycker den vita highlighten är för silvrig och hård. Läste även att concealern är kräm till puder, det har jag inte upplevt, det kan bero på min blandhy. Konsistensen är krämig men inte fuktbevarande, den är mer torr. Hittills har jag inte fått utslag eller finnar av den, det var det jag var mest rädd för

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten