På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.

bareMinerals Original SPF 15 Foundation Fairly Light

Fri frakt, kan skickas omgående
5 betyg
5
Köp

bareMinerals Original SPF 15 Foundation
Foundation av 100 % rena mineraler med naturligt UV-filter SPF 15. Den ultralätta konsistensen i pulverform förvandlas till ett krämigt underlag när den appliceras med en foundationborste. 

-100 % naturlig
-Naturligt UV-skydd med SPF 15
-Concealerfunktion
-Lätt att anpassa täckningsgraden
-Passar alla hudtyper, hudtoner, åldrar och hudtillstånd, även känslig hud.
-Kan med fördel användas på män &ndash ger ett mycket naturligt, &ldquoosynligt&rdquo resultat
-Ljusreflekterande
-Ingen talk, olja eller vax &ndash härsknar inte
-Inga konserveringsmedel, Ingen parfym eller kemiska tillsatser, Icke-komedogen
-Ej djurtestad

Passar: 
Alla hudtyper

Färg:
Neutral underton

8g

Mica, Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77499, Ci 77492, Ci 77491)

Användning:
Applicera med Swirl, Tap and Buff-tekniken tills önskad täckning uppnåtts.

Swirl
Gör några hål i det tunna, skyddande plasthöljet i burken. Knacka ut en liten mängd foundation i locket, ungefär lika mycket som när du strör kakao på cappuccinon. Vinkla borsten något och arbeta in &ndash swirl &ndash din foundation med mjuka, bestämda rörelser tills den absorberats av borsten.

Tap
Slå av &ndash tap &ndash eventuell överflödig foundation mot locket. Detta är viktigt för slutresultatet! Det ska inte finnas några synliga rester på utsidan av borsten.

Buff

Buff &ndash borsta in med cirkulerande eller svepande rörelser. Om du har synliga porer eller fina linjer, svep över dessa områden sist. Buffa tills du är nöjd med resultatet.

Artikelnummer: 1046-322-0002

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Perfekt

Jag har denna produkt i färgen "Fair" som är perfekt större delen av året! Den täcker rödhet bra och känns inte ens på huden. Den kladdar inte, den håller länge och den är framförallt väldigt dryg. Jag har använt min regelbundet i sammanlagt ett och ett halv år nu och den är inte slut än. Supernöjd!

Underbar!

Perfekt färg, känns fjärderlätt och torkar inte ut huden! Dock behöver jag ett vanligt puder till i panna då pannan börjar glänsa igen efter en skoldag..
Annars helt felfri!

Världens bästa puder!!!!!

Jag klickade hem pudret från Lykos hemsida för några månader tillbaks, eftersom jag har en väldigt ojämn och flammig hy hade jag blivit tipsa flera gånger om att prova bareMinerals puder. Nu har jag använt pudret i 3 månader, Och kan inte vara lyckligare!!!, mina utslag och ojämnheter är försvunna!!. Antaglien på grund av att pudret bara innehåller en massa mineraler , som jag själv tycker kan vara svårt att hitta ett bara mineralberikat puder i affär. DU MÅSTE KÖPA DET HÄR PUDRET!, det gör verkligen underverk!
Om du köper pudret se till att investera i en av deras borstar, Så blir det ännu enklare att applicera, följ bara de här enkla stegen! swirl, tap and buff! Super enkelt. :)

En fantastisk foundation!

Är du är på jakt efter en foundation som ger ett naturligt utseende? Då är det här den perfekta produkten!

Jag har haft svårt att hitta en foundation som håller under hela dagen. Har testat en hel del foundations från olika märken, både i pulverform och i flytande form, men denna är överlägset bäst. Den är enkel att applicera och används gärna med bareMinerals Kabuki Brush.