På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Lumene CC Cream Medium

Fri frakt, kan skickas omgående
11 betyg 3

159:-

Köp

Lumene CC Color Color Correcting Cream
Denna unika 6-in-1-foundation utnyttjar den senaste teknologin och ger en viktlös känsla samtidigt som den ger bra täckning. Den appliceras jämnt, följer alla konturer i huden samt täcker och jämnar ut hudens ojämna ton och rodnad. En creme med flera egenskaper är en praktisk lösning för dem som värdesätter enkla, snabba och lättanvända produkter. Slutresultatet är en halvmatt och felfri hud som ser slät ut. Huden känns slät och fräsch och du kan lita på att din makeup kommer att sitta hela dagen. Lystergivande Nordiska lingon innehåller flavonoider som tillför huden näring, återfuktande ingredienser, antioxidanter och C-vitaminer som bidrar till att göra hudens ton klarare. Tre färger: Light (ljus hud), Medium (mellanljus hud) och Deep (brunare hud).

6-in-1-egenskaper:
* Foundation &ndash tunn men täckande formula som bidrar till att täcka rodnader och andra ojämnheter i hudens ton. Färgnyanserna är utformade för att täcka och neutralisera röda partier.
* Concealer
* Primer
* Lystergivande &ndash ljuspigment och fröolja från lingon gör huden strålande.
* Sitter hela dagen.
* SPF 20

Tips:
Använd Lumene dagcreme för din hudtyp under din foundation. När du använder en foundation med god täckning kan du använda mindre av övrig makeup.

30ml

Artikelnummer: 1188-118-0002

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Superbra!

Älskar den här produkten! Jag tycker att den jämnar ut huden bra, döljer ärr från finnar och ger ansiktet en härlig "glow effekt"! Jag har blandhy på vintern och oljig hy på sommaren, på mig kan den här produkten användas året om. Visst kan jag bli lite oljig efter 4-5 timmar men om jag använder min "make up setting spray" från Urban Decay så sitter sminket i princip hela dagen. Bästa sättet att applicera produkten är med en BeautyBlender! Jag har provat att använda penslar/fingrarna men som sagt så ger beautyblender bäst resultat :)

För mörk

Om du är blek som jag så kommer den ljusaste inte att vara ljus nog. Måste använda en vit foundation för att blanda ut. Annars är den ganska bra.

bra!

Är nöjd, den känns väldigt lätt och luktar inte särskilt mycket, lite som solkräm om något. Synd att den bara finns i 3 färger för färgen light är en smula för mörk för mig och alldeles för grönaktig i tonen. Den neutraliserar mina röda partier bra men matchar inte min vanliga hudton till 100%.

världens bästa

har haft denna i ca 3 år, och den är så otroligt bra. Räcker länge och är väldigt prisvärd! ni som inte testat den, gör det , ni kommer bli positivt överraskade :)

För rosa/mörk färg.

Gillar denna väldigt mycket men tyvärr kan jag inte använda den på grund av färgen, alldeles för rosa för mig och skulle behöva finnas en ljusare version utöver varma/neutrala toner.

favorit!

Har använt denna sedan den kom ut och har inte hittat någon bättre fundation sedan dess. Ett lager för lätt och luftig makeupbas och två lager för full men naturlig täckning som håller länge. Måste också tillägga att min hud älskar den, då huden faktiskt blir bättre ju oftare jag använder den.

Visar 5 av 10 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten