Max Factor All Day Flawless Foundation 55 Beige

149:-

Köp
Gratis frakt och leverans inom 1-4 dagar

Max Factor All Day Flawless Foundation 55 Beige

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation

En tre-i-ett foundation som ger dig primer, concealer och foundation i en produkt! Snabbt och enkelt får du en bra grund, perfekt täckningsförmåga samt en jämn och matt finish som håller hela dagen.
Primerfunktionen är baserad på en patenterad Flexihold-teknologi som gör huden elastisk samt ger en lätt utslätande verkan för att bronzer, rouge eller highlighter ska ge en jämn och slät finish. All Day Flawless 3-in-1 Foundation trollar bort mörka ringar och ger en naturligt matt yta samtidigt som den ger ett lätt SPF-skydd.

  • Primer, concealer & foundation
  • SPF 20


30ml

Artikelnummer: 1199-353-0003

Läs mer

  • Omdömen (4)
  • Video

Omdömen

Betygsätt produkten

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Mest hjälpsamma positiva omdöme

Sara-Maria 2014-08-25 09:41
Kanon!
Superbra ! Jag lägger den med en foundation borste så man kan välja vilken täckning man vill ha. Vill man ha en supertäckande foundation kan man få det med denna !

Fler omdömen

Ottilia 2014-09-21 13:48
Bra everyday foundation, optimal för kombinationshy
En väldigt bra och prisvärd foundation som fungerar på många olika hudtyper, främst kombinationshy då den inte framhäver torrflagor men inte blir glansig under dagen.
Den har medium till hög täckningsförmåga och har en väldigt naturlig satin-finish på huden. perfekt foundation för varje dag till jobbet eller skolan.
jämfört med t.ex. L'oreal True Match Foundation ser den naturligare ut på huden men fotograferar inte riktigt lika bra enligt min mening, True Match passar bättre för dem med väldigt fet hy men för varje dag användning är Max Factor bättre. Maybelline Fit Me passar bättre för mognare/torrare hudtyper.
En svaghet med denna foundation är urvalet av nyanser, särskilt jämfört med True Match eller Fit Me.
En sak att ha i åtanke är att den blir en nyans mörkare när den "torkar"/sätter sig på huden, så det kan vara bra att köpa den en nyas ljusare än din naturliga hudton för att få en optimal match.
Matilda 2014-09-21 12:25
Flawless face
En heltäckande foundation som sitter hela dagen och ger ett "airbrush" resultat. Men tänk på att den är väldigt dryg = en pump räcker väldigt långt! Vilket i mina ögon är ännu en positiv aspek, den är super bra, billig och oerhört prisvärd! Jag brukar jämföra den med Esteer Lauder's Dubble Wear. Det vill säga Lyx VS Budget och här är vinnaren självklar -> Max Factor all day flawless foundation håller klass jämfört med lyx-foundations till ett bugetpris! Rekommenderar starkt.
S 2014-07-14 03:04
Love it.
Älskar denna foundation och jag har alltid den hemma! Har nog 7 styckna hemma, och det är verkligen den bästa foundation jag har testat. Trots att den kan ge en kakig hy, beroende på hur mycket man har och hur mycket puder såklart - Så täcker den och håller längre än någon annan produkt jag testat. Den kan användas som en concealer också, för att den är så pass tjock och täckande ( den heter ju 3 in 1 ). Har du inte testat denna innan så gör det !

Video

E-handel från Avensia    Copyright © 2013 Lyko Hair AB