Max Factor All Day Flawless Foundation 55 Beige

149:-

Köp
Gratis frakt och leverans inom 1-4 dagar

Max Factor All Day Flawless Foundation 55 Beige

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation

En tre-i-ett foundation som ger dig primer, concealer och foundation i en produkt! Snabbt och enkelt får du en bra grund, perfekt täckningsförmåga samt en jämn och matt finish som håller hela dagen.
Primerfunktionen är baserad på en patenterad Flexihold-teknologi som gör huden elastisk samt ger en lätt utslätande verkan för att bronzer, rouge eller highlighter ska ge en jämn och slät finish. All Day Flawless 3-in-1 Foundation trollar bort mörka ringar och ger en naturligt matt yta samtidigt som den ger ett lätt SPF-skydd.

  • Primer, concealer & foundation
  • SPF 20


30ml

Artikelnummer: 1199-353-0003

Läs mer

  • Omdömen

Omdömen

Betygsätt produkten

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Omdömen

Sara-Maria 2014-08-25 09:41
Kanon!
Superbra ! Jag lägger den med en foundation borste så man kan välja vilken täckning man vill ha. Vill man ha en supertäckande foundation kan man få det med denna !

Läs mer

S 2014-07-14 03:04
Love it.
Älskar denna foundation och jag har alltid den hemma! Har nog 7 styckna hemma, och det är verkligen den bästa foundation jag har testat. Trots att den kan ge en kakig hy, beroende på hur mycket man har och hur mycket puder såklart - Så täcker den och håller längre än någon annan produkt jag testat. Den kan användas som en concealer också, för att den är så pass tjock och täckande ( den heter ju 3 in 1 ). Har du inte testat denna innan så gör det !

Läs mer

E-handel från Avensia    Copyright © 2013 Lyko Hair AB