På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Garnier Optical Blur 5sec Primer

Fri frakt, kan skickas omgående
4 betyg 4

139:-

Köp

Garnier Optical Blur 5sec Primer
5 Sec Optical Blur passar dig som önskar en snabb lösning för att dölja ålderstecken: rynkor, porer,ojämnheter, och som samtidigt vill ha en matt hudton. Nu tar det bara några sekunder att få en slätare, strålande och synligt vackrare hud. 5 Sec Optical Primer ger en optisk effekt. Den avancerade formulan som innehåller ljusspridare med enastående optiska egenskaper hjälper till att sprida ljuset åt alla håll för att omedelbart dölja ålderstecken.


Appliceras efter dagcreme i hela ansiktet. Den ultra-utslätande formulan gör huden otroligt mjuk och matt. Håll tuben upp och ned och skaka den ordentligt före varje användning.
30ml

Artikelnummer: 1185-146-0030

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

En underbar primer!

Garnier Optical Blur 5sec Primer är en fantastisk primer som faktiskt ger en synlig skillnad! Primern fyller i fina linjer, jämnar ut huden, fyller ut djupa porer och ger ansiktet en diffus effekt. Huden får en fin lyster och ser slätare ut. Jag applicerar alltid denna primer efter min dagkräm, och följer därefter upp med en foundation. Den innehåller silikon, så om du har en oljig hy som jag så skulle jag rekommendera att applicera den sparsamt. Primern ska matta ner huden, men jag upplever att om man applicerar för mycket kan foundationen röra på sig under dagen. Rekommenderas även för mogen hy, då den innehåller ljusreflekterare och fyller i fina linjer!

Älskar denna

Visserligen är det här den enda primern jag någonsin använt men är riktigt imponerad av den! Funkade när jag led av riktigt fet hy, funkade när jag led av torr. Smink sitter riktigt bra men man kan även använda den för sig då jag upplever att jag får utjämnad hud och hudton. Riktigt bra helt enkelt, rekommenderar starkt.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten