Lumene CC Cream Medium

129:-

Köp
Fri frakt, kan skickas omgående

Lumene CC Cream Medium

Lumene CC Color Color Correcting Cream
Denna unika 6-in-1-foundation utnyttjar den senaste teknologin och ger en viktlös känsla samtidigt som den ger bra täckning. Den appliceras jämnt, följer alla konturer i huden samt täcker och jämnar ut hudens ojämna ton och rodnad. En creme med flera egenskaper är en praktisk lösning för dem som värdesätter enkla, snabba och lättanvända produkter. Slutresultatet är en halvmatt och felfri hud som ser slät ut. Huden känns slät och fräsch och du kan lita på att din makeup kommer att sitta hela dagen. Lystergivande Nordiska lingon innehåller flavonoider som tillför huden näring, återfuktande ingredienser, antioxidanter och C-vitaminer som bidrar till att göra hudens ton klarare. Tre färger: Light (ljus hud), Medium (mellanljus hud) och Deep (brunare hud).

6-in-1-egenskaper:
* Foundation &ndash tunn men täckande formula som bidrar till att täcka rodnader och andra ojämnheter i hudens ton. Färgnyanserna är utformade för att täcka och neutralisera röda partier.
* Concealer
* Primer
* Lystergivande &ndash ljuspigment och fröolja från lingon gör huden strålande.
* Sitter hela dagen.
* SPF 20

Tips:
Använd Lumene dagcreme för din hudtyp under din foundation. När du använder en foundation med god täckning kan du använda mindre av övrig makeup.

30ml

Artikelnummer: 1188-118-0002

Läs mer

  • Omdömen (2)

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Omdömen

Erika 2015-02-19 14:59
Favorit
Jag använder den här varje dag, en av mina favoritprodukter! Jag har ganska mycket finnar och den här neutraliserar de röda partierna och alla småblemmor, sedan går jag på med Lumenes CC concealer på de lite större. Fungerar väldigt bra. Krämen är dryg och räcker länge och den är inte lika "tung" som en foundation, vilket passar mig som förutom denna går osminkad. Den får ett minus i att den inte håller långa dagar, speciellt om man är varm och svettig, så man får bättra på den fram emot eftermiddagen/kvällen. Ett tips är att applicera med en pensel för att få ett jämnt resultat.
Johanna 2014-11-21 12:27
Bra produkt!
Ger ett naturligt och täckande resultat. Räcker även länge , då man inte behöver använda mycket för att uppfylla resultatet.