På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.

Garnier Optical Blur 5sec Primer

Fri frakt, kan skickas omgående
2 betyg
5

139:-

Köp

Garnier Optical Blur 5sec Primer
5 Sec Optical Blur passar dig som önskar en snabb lösning för att dölja ålderstecken: rynkor, porer,ojämnheter, och som samtidigt vill ha en matt hudton. Nu tar det bara några sekunder att få en slätare, strålande och synligt vackrare hud. 5 Sec Optical Primer ger en optisk effekt. Den avancerade formulan som innehåller ljusspridare med enastående optiska egenskaper hjälper till att sprida ljuset åt alla håll för att omedelbart dölja ålderstecken.


Appliceras efter dagcreme i hela ansiktet. Den ultra-utslätande formulan gör huden otroligt mjuk och matt. Håll tuben upp och ned och skaka den ordentligt före varje användning.
30ml

Artikelnummer: 1185-146-0030

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Älskar denna

Visserligen är det här den enda primern jag någonsin använt men är riktigt imponerad av den! Funkade när jag led av riktigt fet hy, funkade när jag led av torr. Smink sitter riktigt bra men man kan även använda den för sig då jag upplever att jag får utjämnad hud och hudton. Riktigt bra helt enkelt, rekommenderar starkt.

grym produkt

denna kräm funkar verkligen! har blivit ett dagligt måste för mig. funkar perfekt som bas under smink också