Nivea Daily Essentials Express Hydration Primer Dry Skin

Köp
Gratis frakt och leverans inom 1-4 dagar

Nivea Daily Essentials Express Hydration Primer Dry Skin

Nivea Daily Essentials Express Hydration Primer för torr hud kombinerar intensiv fuktighet med fördelarna från en kostmetisk primer eller bas – allt i ett, enkelt steg. Ger en jämn och mjuk bas för smidig applicering av make-up, och hjälper till att hålla sminket på plats hela dagen.

Eftersom ingen hud är den andra lik, kommer primern i två olika varianter för olika hudtyper. Formeln för torr hud är full av fuktighetsgivande, naturlig mandelolja som bidrar till att mjuka upp och ge näring samtidigt som ringblomsextrakt, välkänd för sina svalkande egenskaper, lugnar huden. Lotusextrakt är nyckelingrediensen i formulan för normal hud. Den naturliga antioxidanten är känd för sina stimulerande egenskaper, och efterlämnar huden frisk och fin.

50ml

Artikelnummer: 1479-184-0050

Läs mer

  • Omdömen (1)

Omdömen

Betygsätt produkten

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Omdömen

Bella 2014-07-24 00:52
Helt okej!
Jag tyckte att den här primern var helt okej. Då jag hört en del dåligt om den, så hade jag inte jättehöga förväntningar, men den funkar faktiskt bra! Den återfuktar huden, o känns inte tjock eller klibbig när den torkat. Det kan hända att den flagnar lite, men det är inget som jag har märkt, eller haft stora problem med.

E-handel från Avensia    Copyright © 2013 Lyko Hair AB