På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

MIYO Skin Care Powder

Fri frakt, kan skickas omgående
4 betyg 5
Köp

Ett olje-absorberande puder som ger dig ett långvarigt matt resultat. Innehåller ris- och aloe vera extrakt som verkar lugnande för huden. Transparent.

9g

Artikelnummer: 1021-108-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Bra matt finish!

Sitter skönt på huden, och hjälper foundations och bb-creams att sätta sig. Tycker att den gör huden något ljusare då pulvret är vitt, men eftersom jag är blek gillar jag det!

Bäst!

Perfekt resultat av det här pudret. Hatar normalt sett den dammiga ytan puder brukar ge men det här gör bara att huden blir naturligt matt och porslinslik. Fungerar lika bra som liknande produkter med höga prislappar!

Jättebra!

Har ganska oljig hud i ljus ton och har ofta svårt att hitta rätt foundation och puder, men efter att jag hittat det här pudret har jag märkt att jag till och med kan använda en medeljus bb-cream (!!) och den här ljusar upp det nog för att det inte ska se konstigt ut. Håller sig matt ett bra tag, men det blir såklart bäst om man bättrar på den efter några timmar.

Älskar!

Jag brukade använda ett puder från elf "high definition powder" men den är ett löst puder och det blir så knöligt, älskar detta! pga att det är vitt så blir ansiktet lite ljusare och det ser friskt och fint ut! Det lukar ingenting så bra för någon som inte tål parfym! Jag har dock väldig fet hy så ofter några timmar måste jag lägga lite mer i pannan! Men älskar detta puder kommer så beställa igen!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten