På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Depend Ögonfransnäring

Fri frakt, kan skickas omgående
2 betyg 3

89:-

Köp

Depend Ögonfransnäring
Depend Ögonfransnäring/serum använder Du för att skydda och återuppbygga Dina fransar efter dagligt slitage från make-up, värmetång etc. Näringen är uppbyggd av vegetabiliska oljor och berikad med keratin som aktivt stärker dina fransar så att de får möjlighet att växa sig långa och täta.

Används dagligen vid behov (dock ej tillsammans med mascara) och lämpligast på natten. Applicera ett tunt lager. På morgonen lägger du sedan din make-up som vanligt. Produkten är oparfymerad.Innehåller: 5 g Frans- och Ögonbrynsnäring, 1 st appliceringsborste.

Depend fransnäring/serum innehåller inga av de substanser som läkemedelsverket har haft under granskning och förbjudit. Produkten har varit inne för kontroll hos Läkemedelsverket och inga påpekanden har gjorts på innehållet.

5ml

Artikelnummer: 1092-424-0003

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma negativa

Det höll brynen på plats iaf

Jag hade inte förväntat mig några resultat av fransnäring som kostade några tior, där de populära märkena kostar runt 7-800 kr. Och jag fick precis det, inget resultat efter 14 dagar. Använde på både ögonbryn och fransar. Jag kände en svagt brännande känsla i ögonen, så att de tårades något, vid appliceringen. Är du allergisk eller allmänt känsligt bör du tänka två gånger innan du köper denna produkt.
Det enda positiva var att brynen höll sin form med näringen på!

I <3 Bunnies
Visa -2 kommentarer

Fungerar....

Lite skeptisk var jag med tanke på det låga priset. Men den funkar på mina fransar. Blivit lite längre och även lite böjda uppåt. Så jag är nöjd med produkten och priset.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten