På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

DS Laboratories Revita.EPS Eyelash Growth Stimulator

0 betyg 0

Utgått

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.

DS Laboratories Revita.EPS Eyelash Growth Stimulator
Få lyxiga, fylligare och upp till 25% längre ögonfransar på bara fyra veckor. Detta är en avancerad behandling från DS Laboratories. Revita EPS innehåller ett peptidkomplex som består av aminosyror som arbetar genom att stimulera keratin och förbättra hela ögonlockets hälsa.

 

Denna produkt använder sig av aktuell bioteknik och nya spännande forskning för att främja både säkerheten och effekten av fransarnas tillväxt.

  • Långa, lyxiga ögonfransar.
  • För både kvinnor och män.

Användning:
För bästa resultat, applicera två gånger dagligen - morgon och kväll. Börja med rengöra och avlägsna makeup. Klicka på knappen för att fördela produkten. Dra applikatorn försiktigt över huden på övre ögonlocket som om eyeliner. Upprepa för nedre ögonlocket vid behov.

Efter flera veckors användning, kan du byta till en gång dagligen för att behålla de resultat som redan uppnåtts.Innehåll: 2.4 ml

Proprietary Peptide Complex,lWater (Aqua), HydrolyzediSoy Protein, MagnesiumiAscorbyl Phosphate,Adenosine,lSodium Chloride, DisodiumiEDTA, CALCIUM CHLORIDE,iLYSOLECITHIN, Safflower GlycerideslPolyminopropyl Biguanide, Hydroxyethylcellulose,lPhenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Artikelnummer: 1408-106-0002

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten