På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Super Glandin Eyelash Serum 6ml

Fri frakt, kan skickas omgående
4 betyg 4

199:-

Köp

Super Glandin Eyelash Serum 6ml
Detta ögonfransserum hjälper dig att få långa, täta, vackra och fylliga ögonfransar som du alltid drömt om. Super Glandin Eyelash Serum förnyar och vårdar dina ögonfransar genom att stimulera förutsättningarna för fransarnas naturliga tillväxt.
Serumet ger näring, gör dina fransar vackrare och skyddar dem. Ger naturligt långa, täta och vackra ögonfransar på 4 veckor. Produkten är effektiv samtidigt som den är skonsam mot ögonen.

* Ger fylligare och vackrare ögonfransar.
* Återfuktar och stärker.
* Främjar förutsättningarna för naturlig tillväxt.
* Kliniskt testad.
* Framtagen av ledande hårexperter.
* Baserad på naturliga ingredienser.

6ml

Artikelnummer: 9000-314-0006

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Räddade mina ögonfransar

Jag hade förstört mina egna fransar utav många år av fransförlängningar dom var sköra och jag hade stora glapp. Jag är i vanliga fall mycket skeptisk till sånna här produkter men var desperat. Efter 2 veckor kunde jag se skillnad att mina fransar blivit längre och tjockare det syntes tydligt på före och efter bilderna jag tagit.
Nu efter en månad har jag tjocka och långa ögonfransar och glappen har växt igen. Visst dom har ju inte blivit mirakulöst långa men det är stor skillnad på hur dom såg ut för en månad sen! Jag har även mycket känslig hud men denna produkt har inte gett någon rodnad eller klåda så verkligen tummen upp till detta serum!! :)

Jätte bra

Använt produkter 2 v. och fransarna är redan bättre! Både mer separerade och lättare att måla. Samt ser märkbart mer välmående & längre ut. Denna produkt passade mig jätte bra!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten