Xlash Ögonfransnäring 3ml

499:-

Köp
Gratis frakt och leverans inom 1-4 dagar

Xlash Ögonfransnäring 3ml

Xlash Ögonfransnäring
Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

3ml

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid.

Artikelnummer: 1332-302-0003

Läs mer

  • Omdömen (1)

Omdömen

Betygsätt produkten

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Omdömen

Ida 2014-10-13 11:34
Wow!
En produkt ALLA kvinnor borde ha! Den första ögonfransnäringen jag testat som verkligen fungerar! Redan efter en vecka märkte jag skillnad och efter ca 3 veckors användning var fransarna betydligt längre och tätare. Spelar inte längre någon roll vilken mascara jag använder, fransarna gör jobbet, men med en volymmascara får jag ofta frågan om jag har lösögonfransar ;) Riktigt dryg också, med applicering ca två gånger i veckan räckte min i nästan ett år. Nästa gång ska jag köpa en på 6ml!

E-handel från Avensia    Copyright © 2013 Lyko Hair AB