På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Loreal Paris Mega Volume Miss Manga Black

Fri frakt, kan skickas omgående
18 betyg 4

119:-

Köp

Skapa manga-looken med hjälp av L'Oréals Mega Volume Miss Manga Mascara! Den flexibla borsten ger både övre och undre fransar megavolym, den avsmalnade formen hjälper nämligen till att skapa en 360 graders volym, upp till 15 gånger så mycket!

Den är enkel att applicera, och den härliga borsten samt formulan ger dina ögonfransar en otrolig volym som är inspirerad av den så häftiga manga-looken.

8,5ml

Artikelnummer: 1185-121-0009

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Kanon

Jättebra volym och kommer mycket så man slipper hålla på så länge.

bra

bra mascara för den som gillar en dramatisk look och en lite blötare formula. Formulamässigt föredrar jag en lite torrare mascara, men den är inte lika överdrivet "blöt" som t.ex. max factor false lash effect.
Dock skulle jag inte rekommendera till någon som rör vid ögonfransarna mycket under dagen då den lätt flagnar och man får svarta prickar under ögonen.
Borsten var lite större än jag väntat mig men är ändå lätt att kontrollera och få även de minsta fransarna tack vare den avsmalnande formen.
Definitivt mer av en dramatisk look än en naturlig från denna, men funkar väldigt bra att bara dra av en del av mascaran på en servett och sedan använda för att få ett naturligare resultat om man vill ha en mascara som kan göra både väldigt dramatiska och naturliga fransar.
Det är dock inte den mest ekonomiska lösningen om man vill ha naturligt varje dag eftersom man slösar rätt mycket produkt.

Favorit!

Älskar denna mascara. Borsten gör att det inte blir klumpigt och så ger den en dramatisk look. Skönt att slippa nöta dit färgen.

Prisvärd mascara

Mascaran är lättarbetad och borsten kommer åt bra tack vare att den är böjlig. Det är lätt att jobba upp fylliga, volumösa fransar. Det som drar ner mitt betyg är att jag tycker den är lite kladdig samt att den inte håller hela dagen. Tyvärr blir jag svart under ögonen redan efter ett par timmar och får en normal arbetsdag finjustera med tops ett par gånger. Har man överseende med detta är det en bra och väldigt prisvärd mascara.

Vattnig mascara

Jag gillade den inte alls. Tunn/vattnig formula som bara smetade ihop fransarna. Dålig borste som bidrar till att fransarna klumpas ihop. Fick stå och separera dem en frans i taget efteråt. Använde produkten ett bra tag för att utvärdera men verkligen inget jag rekommenderar eller köper igen.

Visar 5 av 14 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten