Loreal Paris Mega Volume Miss Manga Black

119:-

Köp
Fri frakt, kan skickas omgående
4/5 7 betyg

Loreal Paris Mega Volume Miss Manga Black

Skapa manga-looken med hjälp av L'Oréals Mega Volume Miss Manga Mascara! Den flexibla borsten ger både övre och undre fransar megavolym, den avsmalnade formen hjälper nämligen till att skapa en 360 graders volym, upp till 15 gånger så mycket!

Den är enkel att applicera, och den härliga borsten samt formulan ger dina ögonfransar en otrolig volym som är inspirerad av den så häftiga manga-looken.

8,5ml

Artikelnummer: 1185-121-0009

Läs mer


  • Omdömen (6)
  • Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Mest hjälpsamma positiva omdöme

Kim 2015-03-21 18:20
Kanon
Jättebra volym och kommer mycket så man slipper hålla på så länge.

Fler omdömen

Oh 2015-01-04 04:04
bra
bra mascara för den som gillar en dramatisk look och en lite blötare formula. Formulamässigt föredrar jag en lite torrare mascara, men den är inte lika överdrivet "blöt" som t.ex. max factor false lash effect.
Dock skulle jag inte rekommendera till någon som rör vid ögonfransarna mycket under dagen då den lätt flagnar och man får svarta prickar under ögonen.
Borsten var lite större än jag väntat mig men är ändå lätt att kontrollera och få även de minsta fransarna tack vare den avsmalnande formen.
Definitivt mer av en dramatisk look än en naturlig från denna, men funkar väldigt bra att bara dra av en del av mascaran på en servett och sedan använda för att få ett naturligare resultat om man vill ha en mascara som kan göra både väldigt dramatiska och naturliga fransar.
Det är dock inte den mest ekonomiska lösningen om man vill ha naturligt varje dag eftersom man slösar rätt mycket produkt.
Karro 2014-12-26 22:50
Prisvärd mascara
Mascaran är lättarbetad och borsten kommer åt bra tack vare att den är böjlig. Det är lätt att jobba upp fylliga, volumösa fransar. Det som drar ner mitt betyg är att jag tycker den är lite kladdig samt att den inte håller hela dagen. Tyvärr blir jag svart under ögonen redan efter ett par timmar och får en normal arbetsdag finjustera med tops ett par gånger. Har man överseende med detta är det en bra och väldigt prisvärd mascara.
Leona 2014-11-12 09:48
Bäst
Jättebra mascara älskar den!
Kanske inte passar all men passar mig. Rekomenderar värkligen.
Jessica 2015-05-13 07:43
Perfekt
Älskar den, den bästa mascaran som finns!
Tina 2015-01-07 18:47
Bra vardagsmascara
Denna mascara överraskade mig positivt när jag använde den första gången. Den ger separerade fransar med mycket volym och att borsten är böjbar underlättar appliceringen. Jag hade önskat att den kunde tillföra lite mer längd, men den är helt klart godkänd. Jag föredrar i vanliga fall mascaror med gummiborstar då jag tycker det är smidigt och ger mer "motstånd" vid applicering. Miss Mangas borste är lite mjukare och mer svårarbetad på det sättet. Att denna mascara skulle ge manga-look (då tänker jag feta lite lätt ihopklibbade fransar typ Twiggy) håller jag inte med om, även om volymen ökar markant så är jag tacksam att mascaran separerar fransarna just för att jag inte vill ha den där lite ihopklibbade looken.

Slutsats: en bra vardagsmascara till ett riktigt bra pris, jag skulle välja en annan mascara till fest då jag vill ha betydligt längre fransar då! Ett litet minus också då jag tycker den tenderar att torka ihop ganska fort i hylsan.

Video