På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Wet n Wild Fergie Take On The Day Eyeshadow Primer

2 betyg 4

Utgått

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.

Wet n Wild Fergie Take On The Day Eyeshadow Primer For My Primas
Att vara en popstjärna betyder bland annat att du aldrig lämnar huset utan att vara i prima skick - därför delar Fergie med sig av sin hemlighet till att alltid se fantastisk ut! Denna perfekta ögonlocksprimer förbereder och ljusnar dina ögonlock för att garantera en ultra-snygg färg som håller hela dagen. Dess smidiga, mjuka applicering torkar till en klar finish och hjälper till att göra så att ögonskuggan inte kladdar eller faller ned i veck.

10ml

Artikelnummer: 1449-111-0010

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Jättebra för priset

en jättebra ögonskuggsprimer, speciellt för priset.

Om man har problem med att ögonskugga elr eyeliner/kajal lägger sig i veck på ögonlocket är den här perfekt att ha under.

Ha på primern på hela ögonlocket innan du har på ögonskugga elr eyeliner så sitter ögonskuggorna bättre och längre under dagen.
Den här är särskilt bra om man inte har använt primer förut för att den "torkar" och blir matt så om man råkar ta lite för mycket så funkar den ändå.
När den väl har torkat så ska man dock inte försöka flytta på den elr gnugga med fingrarna för då kan den hamna lite ojämt på ögonlocket. Ögonskuggor sotas/blandas dock ändå ut jämt och fint

Bra budgetprimer

Håller hela dagen, men ska man nånstans på kvällen kan man behöva bättre på. Väldigt bra budgetprodukt som jag gärna köper igen. Lika bra som tex Lumenes variant.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten