På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Wet n Wild Ultimate Brow Kit Ash Brown

16 betyg 5

59:-

Tillfälligt slut

Wet n Wild Ultimate Brow Kit
En praktisk, handväske-vänlig kompakt förvaring med alla nödvändiga verktyg för att forma, jämna, definiera och upprätthålla perfekta ögonbryn. Denna fem-delars set innehåller ett mjukt vax som formar brynen, två pulver för definition, en hård vinkelborste för enkel applicering och en minipincett. 

2,5g

Artikelnummer: 1449-121-0963

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Bästa jag har testat!

Kommer med två nyanser av brun färg. En ljusbrun färg och en mörkbrun. Jag brukar använda den ljusa färgen till främre bryn halvan och den mörka färgen längst ut på bryn halvan vilket ger ett mer naturligt intryck. Vaxet som man får med är helt amazing! Den gör så att brynen sitter på plats hela dagen, den är mjuk och inte för klistrig vilket jag gillar. Liten och smidig förpackning med en liten spegel vilket gör det lätt att ta med sig i väskan om man vill bättra på brynen under dagen/kvällen. Noppen som man får med är sjukt bra för touch up och den lilla medföljande penseln är funkar riktigt bra att applicera med.

Detta ögonbrynskit har väldigt bra pigmentering. Jag har testat andra bryn paletter som är väldigt pudriga i konsistensen men detta ögonbrynskit är inte det minsta pudrig vilket gör så att det inte faller av vid applicering. Lätt att applicera och väldigt blendable. Passar både mörkhåriga som ljushåriga. Som mörkhårig har man det oftast svårt att hitta brynpaletter med denna perfekta mörka färg eftersom de mörka färgerna oftast riktar sig åt det svarta hållet.

Detta kit är värd varenda krona! Oftast kanske man inte vill spendera en förmögenhet på dyrt smink. Om du letar efter det perfekta puder bryn kitet som inte kostar en förmögenhet rekommenderar jag Wet n Wild Ultimaterow Kit Ash Brown skarpt! Helt amazing!! Jag älskar denna produkt!!

Prisvärd

Detta är definitivt en prisvärd produkt.
Jag är blond och har naturligt ganska ljusa bryn, den ljusbruna är jättefin. Dock så använder jag knappt den mörkbruna då den blir alldeles för mörk.
Borsten man får med i kittet är helt okej och fungerar bra, dock så kan det vara lite trixigt p.g.a. att den är så kort.

Visar 5 av 14 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten