På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Xlash Ögonfransnäring 3ml

Fri frakt, kan skickas omgående
5 betyg 4

369:-

Köp

Xlash Ögonfransnäring
Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

3ml

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid.

Artikelnummer: 1332-302-0003

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Otroligt

Fantastiskt!
Nu efter några månader så är både mina ögonbryn tillbaka(efter många år av "plockning") och mina icke existerande ögonfransar är äntligen synliga, tjockare, mörkare o längre.....super nöjd

WOW!

En fantastiskt produkt! Jag såg skillnad redan efter ett par veckor. Nu 4 veckor senare frågar alla vad jag har gjort för att få så långa ögonfransar. Nu vill alla köpa xlash :-)

Wow!

En produkt ALLA kvinnor borde ha! Den första ögonfransnäringen jag testat som verkligen fungerar! Redan efter en vecka märkte jag skillnad och efter ca 3 veckors användning var fransarna betydligt längre och tätare. Spelar inte längre någon roll vilken mascara jag använder, fransarna gör jobbet, men med en volymmascara får jag ofta frågan om jag har lösögonfransar ;) Riktigt dryg också, med applicering ca två gånger i veckan räckte min i nästan ett år. Nästa gång ska jag köpa en på 6ml!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten