På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

485 Produkter

Borstar

Stort urval av prisvärda sminkborstar och penslar till puder, ögonbryn, eyliner eller rouge. Vi har makeup-borstar i många färger och material – även ecoborstar. Vad du än väljer för borste eller pensel så bör du vårda dem genom att tvätta och skölja dem omsorgsfullt, kläm bort överflödigt vatten och se till att borsten ligger åt rätt håll när du lägger dem att torka, gärna på en handduk så har du dem i perfekt skick länge. Köp billiga sminkborstar direkt på nätet för snabb leverans.

 • Sigma Beauty Brush Basic Eyes Kit

  Sigma Beauty Brush Basic Eyes Kit

  Favorit

  Sigma Beauty Brush Basic Eyes Kit

  Sigma Beauty Eyes Kit innehåller sju professionella sminkborstar i mycket hög kvalitet för ögonen. Perfekta sminkborstar för applicering, "shading" och blending. Ett idealiskt sminkborst set för alla olika typer av makeup appliceringar. 

  Sigma Beauty Basic Eyes Kit innehåller nedanstående sminkborstar:

  • E05 Eye Liner - Skapar mjuka, jämna linjer med gelé eller flytande eyeliner.
  • E30 Pencil - Mjukar upp sotar ut linjer. Mjukar upp skarpa linjer längsmed övre och nedre frontlinjen, tillför ögonskugga längsmed franlinjen eller för att lägga highlihgter i inre ögonvrån. 
  • E40 Tapered - Tonar samman ögonskuggor i globlinjen. Använd endast toppen för att applicera färg, svep fram och tillbaka i globlinjen för att skapa en diffused och sammantonad effekt. 
  • E55 Eye Shading - Jämn applicering av ögonskuggor. 
  • E60 Large Shader - Täcker hela ögonlocket med ögonskugga . Applicera både crème ögonskuggsbas eller kräm ögonskuggor för en snabb och jämn täckning. 
  • E65 Small Angle - Skapar en precis linje, flyter lätt över både övre och undre ögonfranslinjen och kan användas både till gel, cream och puderprodukter. 
  • E70 Medium Angled Shading - Mjuk applicering av färg, för bryn highlighting och sammantoning i globlinjen.
 • Lyko Brush Set

  Lyko Brush Set

  299:-
  Favorit

  Lyko Brush Set

  299:-

  Ett professionellt set sminkborstar. Med detta kompletta paket bestående av 24 borstar och applikatorer kommer du kunna sminka och framhäva dina ögon, kindben, ögonbryn, ögonfransar och läppar.

  Kitet innehåller:
  1 st, Stippling brush
  2 st, Foundation brush
  10 st, Eyeshadow brush (olika former och storlekar)
  4 st, Powder brush i olika storlekar.
  1 st, Eyebrow brush
  2 st, Lip brush
  1 st, Eyeliner brush
  1 st, Skumapplikator
  2 st, Eye/Eyebrow verktyg

 • HOTmakeup Brush Set White

  HOTmakeup Brush Set White

  299:-
  Favorit

  HOTmakeup Brush Set White

  299:-

  24 läckra makeup borstar i mycket bra kvalitet. Brett urval för en perfekt makeover.

 • Real Techniques Miracle Complexion Sponge

  Real Techniques Miracle Complexion Sponge

  99:-
  Favorit

  Real Techniques Miracle Complexion Sponge

  99:-

  Real Techniques Miracle Complexion Sponge erbjuder tre fördelar i en produkt, upptäck skillnaden i din makeup rutin med en sponge som kan användas för att applicera foundation, täcka finnar och andra små skavanker samt concealer under ögon och kring näsa. Men inte nog med det - Miracle Compexion Sponge har ytterligare fördelar som att den kan användas till crèmerouge samt för att med puder matta ner i T-zonen och fixera de första två stegen. 
  Användning:
  Fukta Miracle Complexion Sponge lätt med vatten innan applicering av flytande produkter för att minska risken att produkten absorberas in i svampen. Applicera foundation genom att dutta eller med lätt tryckande rörelser arbeta in den på huden med den rundade delen på miracle sponge. För att lägga produkt under ögonen rekommenderas användning av den platta toppen på miracle sponge. 

  Rengöring:
  Regöring av Miracle Sponge sker enklast genom att fukta den med vatten och massera in den med ett milt schampo eller med en sminkborstrengöring. Upprepa till dess att all rengöring är borta och vattnet är klart. Låt självtorka inför nästa användning.

 • Sigma Beauty Brush Essential Kit

  Sigma Beauty Brush Essential Kit

  Favorit

  Sigma Beauty Brush Essential Kit

  Sigma Beauty Essential Kit sminkborst set har en lyxig känsla av gediget hantverk. Essential Kit är speciellt framtaget för att underlätta för dig att skapa den perfekta sminkningen och innehåller 12st av Sigma Beauty mest eftertraktade sminkborstar. 

  Alla sminkborstarna i Mr. Bunny och Mrs.Bunny Essential Kit är veganvänliga och tillverkade av syntetiska strån.

  Sigma Beauty Essential Kit innehåller sminkborstarna:
  E05 - Eye Liner: 16.51 cm
  E30 - Pencil: 17.78 cm
  E40 - Tapered Blending: 20.1 cm
  E55 - Eye Shading: 18.2 cm
  E60 - Large Shader: 18.2 cm
  E65 - Small Angle Eyeliner: 16.51 cm
  E70 - Medium Angled Shading: 17.8 cm
  F30 - Large Powder: 20.6 cm
  F40 - Large Angled Contour: 18.8 cm
  F50 - Duo Fibre: 19.4 cm
  F60 - Foundation: 18.3 cm
  F70 - Concealer: 18 cm

 • E.l.f. Total Face Brush

  E.l.f. Total Face Brush

  Favorit

  E.l.f. Total Face Brush

  En mjuk borste som används att applicera bronzing puder. Perfekt för snabb uppfräschning!

  Användning:
  Doppa försiktigt borsten i pulvret och applicera på ansiktet med en svepande rörelse. 

 • Real Techniques Core Collection Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Core Collection

  349:-
  Favorit

  Real Techniques Core Collection

  349:-

  Fyra stycken supermjuka borstar med taklonborst som är perfekta till att jämnt applicera professionella sminkningar med HD-resultat även i starka ljus. Aluminiumhandtag & taklonborst, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och håret lossnar inte från borsten.

  Innehåller:
  Detailer Brush
  Pointed Foundation Brush
  Buffing Brush
  Contour Brush
  Väska med hållare

 • BeautyBlender Nude

  BeautyBlender Nude

  Favorit

  BeautyBlender Nude

  Glöm fingrarna eller vassa trekantiga svampar. Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Den är framtagen av Hollywood's makeup artist, Rea Ann Silva, för att hjälpa dig lägga en professionell felfri makeup med fantastisk finish.

  • Fri från latex och lukt.
  • Icke-allergiframkallande.

  Användning:
  Använd Beautyblender spetsiga sidan för att nå svåråtkomliga platser, som runt näsa och mun, och under ögonen. Använd den runda basen för foundation och rouge på större områden av ansiktet såsom panna, kinder och haka.

  Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

  1st

 • Nyhet E.l.f. Fan Brush

  E.l.f. Fan Brush

  49:-
  Favorit

  E.l.f. Fan Brush

  49:-

  Denna nya antibakteriella Taklon borste med syntetiskt hår är mjukare, mer absorberande och kan användas för både våta och torra produkter. Används för att skapa en jämn färg över kinderna, applicera löspuder för att täcka huden eller som ett hjälp för att distribuera.

  Vegan vänlig.

  Användning:
  Använd den här borsten för att försiktigt borsta bort ögonskugga som har fallit ner under ögonen, för att undvika kladd. Borsten är även väldig bra om du vill applicera solpuder eller ljusa upp ansiktet på ett visst ställe.

 • Real Techniques Setting Brush Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Setting Brush

  149:-
  Favorit

  Real Techniques Setting Brush

  149:-

  Real Techniques Setting Brush
  Borste som är perfekt att använda till ditt puder eller din highlighter, för att ge en så kontrollerad applicering som möjligt. Tillverkad med lyxiga taklonborst som ger professionella HD-resultat även i starka ljus. Längd ca 15 cm. Taklon är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och håret lossnar inte från borsten.

   

 • Real Techniques Powder Brush Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Powder Brush

  179:-
  Favorit

  Real Techniques Powder Brush

  179:-

  Puderborste med superlyxig taklonborst som är idealisk till att jämnt applicera puder och mineralfoundation med mjuka, professionella HD-resultat även i starka ljus. Längd ca 17 cm. Aluminiumhandtag & Taklon, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det lossnar inte hår från borsten.

 • E.l.f. Blending Eye Brush

  E.l.f. Blending Eye Brush

  Favorit

  E.l.f. Blending Eye Brush

  Blending Eye borste används efter du applicerat din ögonskugga för att få en naturlig finish. Denna borste kan även användas till concealar, både pulver och flytande.

  Alla e.l.f. professionell makeup borstar har designats och testats av våra professionella makeup artister. Varje pensel är ergonomiskt utformad för att passa perfekt i handen och underlätta en perfekt finish med varje applicering.

 • Real Techniques Starter Set Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Starter Set

  299:-
  Favorit

  Real Techniques Starter Set

  299:-

  Fem supermjuka borstar med taklonborst som är perfekta till att jämnt applicera professionella sminkningar med HD-resultat även i starka ljus. Aluminiumhandtag & taklonborst, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det släpper inte hår.

  Innehåller:
  Base Shadow Brush
  Deluxe Crease Brush
  Accent Brush
  Pixel-Point Eyeliner
  Brow Brush
  Förvaringsväska

 • bareMinerals Full Flawless Face Brush

  bareMinerals Full Flawless Face Brush

  375:-
  Favorit

  bareMinerals Full Flawless Face Brush

  375:-

  bareMinerals Full Flawless Face Brush
  En lyxig borste i äkta hår, av samma modell som Flawless Coverage Brush. Men en storlek tjockare för medel- till full täckning. Passar utmärkt till alla basprodukter som Foundation, Rouge, Mineral Veil, Clear Radiance och Warm Radiance.

  Längd: 15 cm

 • W7 Power Puff Original

  W7 Power Puff Original

  Favorit

  W7 Power Puff Original

  Perfekt Puderpuff från W7 för applicering av puder och foundation. Spetsiga änden för runt ögonen/näsa och stora änden för dom stora delarna av ansiktet. Används torr till puder och fuktig till foundation. Tvättas rent med tvål och vatten och kramas ur.

  - Osorterade färger.

 • Real Techniques Deluxe Gift Set Eco Denna produkt är ekologisk

  Real Techniques Deluxe Gift Set

  Favorit

  Real Techniques Deluxe Gift Set

  Real Techniques Collector's Edition Deluxe Gift Set perfekt för att skämma bort dig eller en vän! I detta lyxiga set får du 5 av Real Techniques bästsäljande borstar tillsammans med en snygg kuvertväska.
  Detta set innehåller:

  • Real Techniques Multi Task Brush, 16,5 cm
  • Real Techniques Tapered Foundation Brush (Exclusive), 15 cm
  • Real Techniques Angled Highlighter Brush (Exclusive), 15 cm
  • Real Techniques Base Shadow Brush, 14,5 cm
  • Real Techniques Fine Liner Brush, 13 cm
  • Real Techniques Glam-to-Go Clutch (Exclusive)
 • Sigma Beauty Brushes F05 - Small Contour Brush

  Sigma Beauty Brushes F05 - Small Contour Brush

  Favorit

  Sigma Beauty Brushes F05 - Small Contour Brush

  Sigma Beauty F05 Small Contour skapar med sin rundade, kompakta topp perfekta konturer längsmed kindbenen eller kring käklinjen. Denna borste kan appliceras eller användas för att blanda samman konturskuggor som skapar en riktig modell look. Tillverkad av syntetiska borsthår.

Visar 1 till 17av 485