På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Wet n Wild CoverAll Concealer Palette

Fri frakt, kan skickas omgående
12 betyg 3
Köp

Concealer som döljer lika väl mörka ringar under ögonen som rodnader och andra hudproblem med de fyra olika nyanserna: beige, grön, vit och rosa. Grön neutraliserar rödhet i ansiktet, den vita nyansen används som highlighter och den rosa används till att trolla bort mörka ringar under ögonen. Den beiga nyansen används som en täckande concealer som även går bra att blanda med din foundation.

Innehåller naturliga ingredienser som jojoba olja, aloe vera och kamomill.

Artikelnummer: 1449-138-0004

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Helt ok

Jag köpte främst denna för att jag va nyfiken på hur de olika färgerna skulle användas och den enda jag tycker fyllde sitt syfte var den gröna. Den täcker röda partier bra. Den rosa fungerar inte för mig där jag vill ha den (under ögonen) utan den lägger sig väldigt mkt i linjer. Den hudfärgade är alldeles för mörk för min ljusa hy och den highlightern är för silvrig och glittrig för min smak. Men för någon med lite mörkare hy än jag så tror jag denna kan fungera helt okej!

Bättre än förväntat!! :))

Tycker att den här produkten är mycket prisvärd! Täcker bra och lägger sig inte i porerna.. Använder den gröna till kinderna och runt näsan och jag tycker att den är perfekt för att täcka det röda. Samt den som man har under ögonen. Jag kommer definitivt att köpa denna nästa gång också!

Värdelös

Riktigt dålig produkt. Det är allt jag har att säga. Täcker inte bra, sitter inte bra. Nej usch köp inte den här

Halvdålig

Torr och lägger sig i veck. Torkar och blir gammal fort. Men lättapplicerad som färsk. Konstigt med grönt. Använder hellre andra märken. Billig.

Visar 5 av 10 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten