På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

35 Produkter

Smith & Cult

Smith & Cult

Smith & Cult är inte likt något annat, men dess snygga och moderna förpackningar och fantastiska formula har de startat en ny trend. Nagellacken har en smal borste vilket gör de väldigt lätta att applicera och med en formula som ger en snygg och superglossig finish blir det en vinnande kombination. Smith & Cult har en 8 Free-formula, vilket innebär att de är tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide eller trifenyl fosfat.

Smith & Cult grundades av skönhetsveteranen Dineh Mohajer som tidigare stått bakom succén Hard Candy. Alla nyanser i kollektionen har ett väl uttänkt namn och med en fullfjädrad palett där varje färg står ut, från det mest söckersöta till den rockiga, kan man välja färg efter humör. Smith & Cult representerar våra två sidor med ”Smith” som är den goda och ”Cult” den mer edgy.

Visar 1 till 17av 35